Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PIP Białe Zagłębie
Normal Tactiek stand
35% Balbezit 65%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 44.3
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Iloniak is nu in balbezit. Wodzyński onderschept slim de pass. Wodzyński passt de bal met de wreef. Elias heeft problemen om de bal te vangen. Elias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Commerman neemt de hoekschop. Daar is Linka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Linka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Elias raakt geblesseerd tijdens het duel. Elias legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kudzel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PIP - Białe Zagłębie 0:1

11e minuut.
Kudzel trapt de bal weg van het doel. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Elias de bal. Elias haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Kudzel met een sublieme pass. Prazeres kopt de bal weg. Boguś rent richting de bal. Wodzyński rent richting de bal. Wodzyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Iloniak rent richting de bal. Commerman onderschept slim de pass. Commerman probeert naar een medespeler te passen. Elias is nu in balbezit. Elias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Halmi passt de bal zonder na te denken. Prazeres is nu in balbezit. Prazeres passt de bal met de wreef. Elias is nu in balbezit. Elias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Boguś geeft een hoge lob. Prazeres kopt de bal weg. Elias is nu in balbezit. Elias draait met de bal, schiet en ... Kudzel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

25e minuut.
Adamek passt de bal zonder na te denken. Chaburski rent richting de bal. Commerman onderschept slim de pass. Commerman geeft de bal voor. Elias krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Covaci met een sublieme pass. Halmi speelt de bal door. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias haalt uit met een fantastische trap. Kudzel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Wodzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodzyński geeft een lange en hoge pass. Prazeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Prazeres geeft de bal voor. Elias krijgt zijn hoofd ertegen. Kudzel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Covaci met een sublieme pass. Wodzyński is nu in balbezit. Boguś rent richting de bal. Wodzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Wodzyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PIP 91%, Białe Zagłębie 9%.
FC PIP - Białe Zagłębie 0:1

46e minuut.
Adamek passt de bal met de wreef. Commerman rent richting de bal. Commerman speelt de bal door. Wodzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodzyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Commerman geeft een hoge lob. Daar is Boguś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Relicki is nu in balbezit. Elias onderschept slim de pass. Elias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PIP - Białe Zagłębie 0:2

57e minuut.
Tobiaszowski probeert naar een medespeler te passen. Iwaszko rent richting de bal. Elias verovert de bal door een tackle van achteren. Elias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Wodzyński is nu in balbezit. Daar is Halmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halmi met een sublieme pass. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Boguś geeft een lange en hoge pass. Adamek bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamek geeft de bal voor. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias geeft een hoge lob. Kudzel bokst de bal weg. Wodzyński is nu in balbezit. Wodzyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PIP - Białe Zagłębie 0:3

63e minuut.
Sidorowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Prazeres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Halmi is nu in balbezit. Halmi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PIP - Białe Zagłębie 0:4

69e minuut.
Boguś met een sublieme pass. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Linka begaat een overtreding. Halmi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Covaci komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Halmi met een sublieme pass. Chaburski rent richting de bal. Wodzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Commerman heeft problemen om de bal te vangen. Commerman geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC PIP - Białe Zagłębie 0:5

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Relicki met een harde bal richting middenveld. Palach kopt de bal weg. Elias rent richting de bal. Elias draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PIP - Białe Zagłębie 0:6

75e minuut.
Iwaszko is nu in balbezit. Elias verovert de bal door een tackle van achteren. Elias passt de bal zonder na te denken. Daar is Wodzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wodzyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PIP - Białe Zagłębie 0:7

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kudzel met een harde bal richting middenveld. Halmi kopt de bal weg. Commerman is nu in balbezit. Commerman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Halmi de bal. Linka met een sublieme pass. Prazeres met een sublieme pass. Elias rent richting de bal. Elias schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PIP - Białe Zagłębie 0:8

86e minuut.
Boguś geeft de bal voor. Ogăraru speelt de bal door. Afonso speelt de bal door. Elias is nu in balbezit. Elias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PIP 92%, Białe Zagłębie 8%.
FC PIP - Białe Zagłębie 0:8