Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nitro Pionki Niepokorne Safari
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Inworp. Korycki met de inworp. Grabarczyk speelt de bal door. Chylaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chylaszek schiet op doel. Hoffman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki speelt de bal door. Podżorski met een sublieme pass. Oszczep heeft problemen om de bal te vangen. Oszczep draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Chylaszek is nu in balbezit. Marks maakt een afschuwelijke overtreding. Chylaszek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grabarczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Licznerski kopt de bal weg. Hoffman bokst de bal weg.

27e minuut.
Szymczycha onderschept slim de pass. Podżorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski speelt de bal door. Oszczep bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszczep haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Szymczycha geeft een hoge lob. Inworp. Licznerski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sulewski rent richting de bal. Sulewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nitro Pionki 40%, Niepokorne Safari 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nitro Pionki - Niepokorne Safari 0:0

70e minuut.
Licznerski met de inworp. Sulewski is nu in balbezit. Sulewski probeert naar een medespeler te passen. Grabarczyk rent richting de bal. Grabarczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Młocek heeft problemen om de bal te vangen. Chylaszek bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gniazdowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Przerada komt het veld opgelopen. Potasiński met de inworp. Zimnicki is nu in balbezit. Zimnicki speelt de bal door. Chylaszek is nu in balbezit. Chylaszek draait met de bal, schiet en ... Hoffman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nitro Pionki 34%, Niepokorne Safari 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nitro Pionki - Niepokorne Safari 0:0