Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hubner FCBBBBB
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 20
average Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Berbeć is nu in balbezit. Berbeć passt de bal in één keer door. Medalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędras onderschept slim de pass. Jędras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Konieczny geeft een lange en hoge pass. Sazon is nu in balbezit. Sazon passt de bal met de wreef. Szotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szotek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Borowiecki trapt de bal weg. Kuberski kopt de bal weg. Konieczny rent richting de bal. Miklosik verovert de bal door een tackle van achteren. Miklosik geeft een hoge lob. Borowiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Tylki heeft problemen om de bal te vangen. Kuberski onderschept slim de pass. Kuberski passt de bal met de wreef. Szotek rent richting de bal. Szotek schiet op doel. Borowiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Klungelig pakt Kuberski de bal. Kuberski passt de bal in één keer door. Szotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szotek haalt uit met een fantastische trap. Borowiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hubner - FCBBBBB 1:0

42e minuut.
Zdojski probeert naar een medespeler te passen. Tylki rent richting de bal. Tylki passt de bal in één keer door. Szotek rent richting de bal. Szotek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hubner 43%, FCBBBBB 57%.
FC Hubner - FCBBBBB 1:0

56e minuut.
Jędras verovert de bal door een tackle van achteren. Berbeć heeft problemen om de bal te vangen. Berbeć geeft een hoge lob. Kiepski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepski met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Tylki met een sublieme pass. Smelik is nu in balbezit. Jędras bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbeć bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbeć haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Medalik kopt de bal weg. Kuberski rent richting de bal. Kuberski geeft een hoge lob. Daar is Szotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szotek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Berbeć passt de bal zonder na te denken. Jędras bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jędras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Berbeć neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Berbeć bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbeć haalt uit met een fantastische trap. Papuga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Semik kopt de bal weg. Berbeć is nu in balbezit. Berbeć probeert naar een medespeler te passen. Jędras bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędras haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hubner 54%, FCBBBBB 46%.
FC Hubner - FCBBBBB 1:0