Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GórnikZabrze Krakowianka
433 Tactiek Attack
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
45 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 18.3
formidable Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Angelescu rent richting de bal. Angelescu passt de bal in één keer door. Przywóski rent richting de bal. Przywóski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Krakowianka 1:0

7e minuut.
Daar is Fojut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fojut met een sublieme pass. Chodynicki is nu in balbezit. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Chodynicki rent richting de bal. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodynicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski verovert de bal door een tackle van achteren. Przywóski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Przywóski is nu in balbezit. Przywóski passt de bal zonder na te denken. Kędzierski rent richting de bal. Kędzierski geeft een hoge lob. Przywóski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kędzierski heeft problemen om de bal te vangen. Kędzierski passt de bal in één keer door. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu passt de bal zonder na te denken. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Krakowianka 2:0

17e minuut.
Linhares is nu in balbezit. Ziontkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Linhares is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Toncu neemt zijn aanloop. Noszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Krakowianka 3:0

19e minuut.
Linhares met een sublieme pass. Kędzierski rent richting de bal. Kędzierski met een sublieme pass. Przywóski rent richting de bal. Przywóski schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Słoniak probeert naar een medespeler te passen. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski speelt de bal door. Linhares is nu in balbezit. Linhares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Krakowianka 4:0

26e minuut.
Gwozda bereikt de bal nog maar net als eerste. Toncu speelt de bal door. Angelescu rent richting de bal. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kędzierski is nu in balbezit. Kędzierski met een sublieme pass. Angelescu is nu in balbezit. Angelescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ziontkowski de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Krakowianka 5:0

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Słoniak met een snelle inworp. Angelescu rent richting de bal. Angelescu geeft de bal voor. Linhares maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Krakowianka 6:0

36e minuut.
Kędzierski rent richting de bal. Kędzierski passt de bal in één keer door. Chodynicki is nu in balbezit. Przywóski verovert de bal door een tackle van achteren. Przywóski haalt uit met een fantastische trap. Noszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Angelescu passt de bal zonder na te denken. Linhares probeert naar een medespeler te passen. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski haalt uit met een fantastische trap. Noszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Krakowianka 7:0

39e minuut.
Balcerowicz heeft problemen om de bal te vangen. Toncu is nu in balbezit. Toncu speelt de bal door. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Przywóski rent richting de bal. Przywóski passt de bal met de wreef. Angelescu rent richting de bal. Angelescu schiet op doel. Noszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Krakowianka 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GórnikZabrze 23%, Krakowianka 77%.
FC GórnikZabrze - Krakowianka 8:0

46e minuut.
Stokłosa met een sublieme pass. Klungelig pakt Balcerowicz de bal. Przywóski maakt een afschuwelijke overtreding. Przywóski krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Strand geeft de bal voor. Przywóski rent richting de bal. Przywóski heeft problemen om de bal te vangen. Przywóski draait met de bal, schiet en ... Noszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Krakowianka 9:0

49e minuut.
Abramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramowski passt de bal in één keer door. Linhares rent richting de bal. Linhares schiet op doel. Noszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Krakowianka 10:0

50e minuut.
Drabits verovert de bal door een tackle van achteren. Drabits geeft een lange en hoge pass. Samojeden kopt de bal weg. Linhares heeft problemen om de bal te vangen. Linhares draait met de bal, schiet en ... Noszczyk bokst de bal weg. Angelescu heeft problemen om de bal te vangen. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Krakowianka 11:0

52e minuut.
Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziontkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Przywóski raakt geblesseerd tijdens het duel. Toncu met een snel genomen vrije trap. Przywóski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Krakowianka 12:0

53e minuut.
Kędzierski rent richting de bal. Klungelig pakt Kędzierski de bal. Kędzierski geeft een lange en hoge pass. Przywóski krijgt zijn hoofd ertegen. Noszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Krakowianka 13:0

54e minuut.
Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa passt de bal zonder na te denken. Fojut heeft problemen om de bal te vangen. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Toncu speelt de bal door. Ziontkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski onderschept slim de pass. Przywóski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Toncu passt de bal zonder na te denken. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares is nu in balbezit. Linhares schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Krakowianka 14:0

61e minuut.
Stokłosa heeft problemen om de bal te vangen. Stokłosa passt de bal in één keer door. Toncu speelt de bal door. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski haalt uit met een fantastische trap. Noszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Angelescu rent richting de bal. Angelescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Krakowianka 15:0

62e minuut.
Balcerowicz met een sublieme pass. Fojut rent richting de bal. Fojut passt de bal in één keer door. Angelescu rent richting de bal. Angelescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Angelescu is nu in balbezit. Angelescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Krakowianka 16:0

64e minuut.
Balcerowicz probeert naar een medespeler te passen. Fojut heeft problemen om de bal te vangen. Chodynicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski schiet op doel. Noszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gorczyński is nu in balbezit. Linhares verovert de bal door een tackle van achteren. Linhares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Krakowianka 17:0

68e minuut.
Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski heeft problemen om de bal te vangen. Przywóski passt de bal in één keer door. Angelescu is nu in balbezit. Angelescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strand met de inworp. Daar is Linhares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linhares geeft een hoge lob. Klungelig pakt Przywóski de bal. Noszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Kędzierski is nu in balbezit. Kędzierski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Linhares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linhares passt de bal met de wreef. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kędzierski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Noszczyk trapt de bal weg van het doel. Toncu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toncu met een sublieme pass. Przywóski rent richting de bal. Przywóski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ziontkowski geeft een hoge lob. Balcerowicz kopt de bal weg. Toncu met een sublieme pass. Angelescu rent richting de bal. Angelescu schiet op doel. Noszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Krakowianka 18:0

79e minuut.
Angelescu geeft een lange en hoge pass. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares passt de bal zonder na te denken. Przywóski heeft problemen om de bal te vangen. Przywóski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kędzierski probeert naar een medespeler te passen. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziontkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares onderschept slim de pass. Linhares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Krakowianka 19:0

84e minuut.
Słoniak is nu in balbezit. Słoniak met een sublieme pass. Przywóski rent richting de bal. Przywóski schiet op doel. Noszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Krakowianka 20:0

85e minuut.
Linhares rent richting de bal. Linhares geeft de bal voor. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski schiet op doel. Noszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Krakowianka 21:0

87e minuut.
Drabits met een snelle inworp. Słoniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoniak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Linhares de bal. Linhares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Krakowianka 22:0

88e minuut.
Fojut probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Kędzierski met de inworp. Linhares is nu in balbezit. Linhares draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GórnikZabrze 21%, Krakowianka 79%.
FC GórnikZabrze - Krakowianka 22:0