Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Dinusie Dziki Dzik GW
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Piwowar rent richting de bal. Garstka is nu in balbezit. Piwowar rent richting de bal. Garstka is nu in balbezit. Garstka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Boryczka rent richting de bal. Szymkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szymkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Garstka bereikt de bal nog maar net als eerste. Garstka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Stadnik heeft problemen om de bal te vangen. Stadnik onderschept slim de pass. Inworp. Sanguszko met de inworp. Głodkowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Pudysiak de bal. Piwowar verovert de bal door een tackle van achteren. Rewaj met een sublieme pass. Sałata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dinusie - Dziki Dzik GW 1:0

39e minuut.
Gałan met een sublieme pass. Garstka rent richting de bal. Garstka passt de bal met de wreef. Foksinski is nu in balbezit. Foksinski passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dinusie 56%, Dziki Dzik GW 44%.
Fc Dinusie - Dziki Dzik GW 1:0

64e minuut.
Popecki is nu in balbezit. Popecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rychter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sałata rent richting de bal. Sałata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dinusie - Dziki Dzik GW 2:0

71e minuut.
Papierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwowar onderschept slim de pass. Piwowar passt de bal zonder na te denken. Garstka is nu in balbezit. Garstka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dinusie - Dziki Dzik GW 2:1

73e minuut.
Pudysiak kopt de bal weg. Boryczka is nu in balbezit. Pudysiak rent richting de bal. Foksinski verovert de bal door een tackle van achteren. Foksinski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Szteter geeft een hoge lob. Boryczka probeert de bal aan de voet te houden. Foksinski speelt de bal door. Piwowar is nu in balbezit. Piwowar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Dinusie - Dziki Dzik GW 2:2

86e minuut.
Wieczorek met een snelle inworp. Czyż is nu in balbezit. Czyż probeert naar een medespeler te passen. Sałata rent richting de bal. Sałata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dinusie 55%, Dziki Dzik GW 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Dinusie - Dziki Dzik GW 2:2