Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Novi Pazar 1928 MZKS Gdynia
451 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.1
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Pałysz onderschept slim de pass. Pałysz passt de bal zonder na te denken. Cypryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Konieczko onderschept slim de pass. Konieczko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Novi Pazar 1928 - MZKS Gdynia 1:0

8e minuut.
Kocikowski passt de bal zonder na te denken. Patyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Patyczek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kocikowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Novi Pazar 1928 - MZKS Gdynia 1:1

9e minuut.
Kocikowski onderschept slim de pass. Kocikowski passt de bal zonder na te denken. Kolacyjny is nu in balbezit. Konieczko is nu in balbezit. Konieczko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rybka met een snelle inworp. Kocikowski is nu in balbezit. Bieniek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kocikowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kocikowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Buchner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Novi Pazar 1928 - MZKS Gdynia 1:2

26e minuut.
Kocikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka verovert de bal door een tackle van achteren. Sojka passt de bal met de wreef. Konieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Konieczko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kocikowski is nu in balbezit. Sojka onderschept slim de pass. Sojka probeert naar een medespeler te passen. Konieczko is nu in balbezit. Konieczko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka is nu in balbezit. Sojka passt de bal zonder na te denken. Konieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Konieczko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Novi Pazar 1928 - MZKS Gdynia 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Novi Pazar 1928 39%, MZKS Gdynia 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Novi Pazar 1928 - MZKS Gdynia 2:2

52e minuut.
Zegan rent richting de bal. Kocikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocikowski passt de bal met de wreef. Patyczek is nu in balbezit. Patyczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Novi Pazar 1928 - MZKS Gdynia 2:3

53e minuut.
Klungelig pakt Pałysz de bal. Sojka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Patyczek. Patyczek krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Bieniek passt de bal in één keer door. Kot rent richting de bal. Met opzet legt Kempa zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kempa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kempa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

68e minuut.
Doeltrap. Parkitny trapt de bal weg van het doel. Kocikowski heeft problemen om de bal te vangen. Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Konieczko draait met de bal, schiet en ... Warczak heeft problemen om de bal te vangen. Konieczko is nu in balbezit. Konieczko schiet op doel. Parkitny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Novi Pazar 1928 - MZKS Gdynia 3:3

80e minuut.
Kocikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniek begaat een overtreding. Kocikowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kocikowski wilt de vrije trap nemen. Klungelig pakt Fołtyn de bal. Patyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Novi Pazar 1928 - MZKS Gdynia 3:4

80e minuut.
Pałysz is nu in balbezit. Kocikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kocikowski passt de bal in één keer door. Konieczko rent richting de bal. Konieczko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Bieniek verovert de bal door een tackle van achteren. Zegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zegan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Novi Pazar 1928 35%, MZKS Gdynia 65%.
FK Novi Pazar 1928 - MZKS Gdynia 3:4