Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
B7ACK BKS Zające
523 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Czapek onderschept slim de pass. Pabiański verovert de bal door een tackle van achteren. Pabiański speelt de bal door. Łużecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łużecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Wypych rent richting de bal. Wypych geeft de bal voor. Inworp. Kłoskowski met de inworp. Kurski geeft een lange en hoge pass. Kaźmierczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
B7ACK - BKS Zające 1:0

12e minuut.
Kondzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapek onderschept slim de pass. Czapek passt de bal in één keer door. Kruski is nu in balbezit. Kruski schiet op doel. Laszczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Pabiański geeft een hoge lob. Brzozowski is nu in balbezit. Kurski maakt een afschuwelijke overtreding. Kurski krijgt een gele kaart. Brzozowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

29e minuut.
Jarosiński probeert naar een medespeler te passen. Kondzioł rent richting de bal. Kondzioł passt de bal met de wreef. Łużecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łużecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Swędera passt de bal met de wreef. Kruski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruski verovert de bal door een tackle van achteren. Kruski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Wypych geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kłoskowski geeft de bal voor. Jarosiński springt en kopt de bal. Kaźmierczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B7ACK 43%, BKS Zające 57%.
B7ACK - BKS Zające 1:0

49e minuut.
Brzozowski speelt de bal door. Pabiański rent richting de bal. Swędera probeert naar een medespeler te passen. Łużecki rent richting de bal. Łużecki schiet op doel. Kaźmierczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Kłoskowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hałgas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B7ACK 42%, BKS Zające 58%.
B7ACK - BKS Zające 1:0