Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Harrow FC Skarpety
Piterowa Tactiek 442
59% Balbezit 41%
14% Spel op eigen helft 86%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.3 gemiddelde waardering 18.8
excellent Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen poor


2e minuut.
Milosteanu geeft een lange en hoge pass. Balient geeft een lange en hoge pass. Tułodziecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Michalczyk rent richting de bal. Michalczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kastel kopt de bal weg. Michalczyk probeert naar een medespeler te passen. Ochodek probeert de bal aan de voet te houden. Balient rent richting de bal. Balient draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - FC Skarpety 1:0

15e minuut.
Profire verovert de bal door een tackle van achteren. Profire probeert naar een medespeler te passen. Milosteanu rent richting de bal. Milosteanu geeft een lange en hoge pass. Balient is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - FC Skarpety 2:0

18e minuut.
Klungelig pakt Ujazdowski de bal. Cardozo kopt de bal weg. Fleites probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Michalczyk de bal. Michalczyk haalt uit met een fantastische trap. Genca bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Kastel verovert de bal door een tackle van achteren. Kastel geeft een hoge lob. Balient rent richting de bal. Balient haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - FC Skarpety 3:0

25e minuut.
Fleites geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tułodziecki de bal. Balient rent richting de bal. Balient schiet op doel. Genca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - FC Skarpety 4:0

30e minuut.
Ochodek geeft de bal voor. Nærø kopt de bal weg. Ujazdowski is nu in balbezit. Milosteanu onderschept slim de pass. Milosteanu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Milosteanu met een snelle inworp. Fleites rent richting de bal. Fleites geeft een lange en hoge pass. Balient rent richting de bal. Balient haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Hoksa rent richting de bal. Hoksa geeft een hoge lob. Balient rent richting de bal. Balient draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Balient kan de bal niet met de borst controleren. Balient haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - FC Skarpety 5:0

38e minuut.
Sklarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient verovert de bal door een tackle van achteren. Balient passt de bal met de wreef. Michalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - FC Skarpety 6:0

42e minuut.
Kastel geeft een lange en hoge pass. Balient is nu in balbezit. Tułodziecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balient is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Michalczyk neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - FC Skarpety 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harrow 13%, FC Skarpety 87%.
FC Harrow - FC Skarpety 7:0

47e minuut.
Milosteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Milosteanu geeft de bal voor. Ochodek kopt de bal weg. Milosteanu rent richting de bal. Milosteanu geeft de bal voor. Genca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balient is nu in balbezit. Balient haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - FC Skarpety 8:0

51e minuut.
Krzyżaniak geeft een lange en hoge pass. Balient is nu in balbezit. Daar is Balient, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balient draait met de bal, schiet en ... Genca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - FC Skarpety 9:0

52e minuut.
Majda met een sublieme pass. Sklarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu speelt de bal door. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient draait met de bal, schiet en ... Genca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Hoksa onderschept slim de pass. Hoksa geeft een hoge lob. Daar is Tułodziecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balient rent richting de bal. Balient schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Nærø de bal. Kastel rent richting de bal. Kastel geeft een hoge lob. Balient is nu in balbezit. Balient geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hoksa met een snelle inworp. Milosteanu geeft een hoge lob. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient draait met de bal, schiet en ... Genca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - FC Skarpety 10:0

64e minuut.
Zagórny geeft een hoge lob. Inworp. Hoksa met de inworp. Kastel is nu in balbezit. Kastel geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Fleites probeert naar een medespeler te passen. Balient heeft problemen om de bal te vangen. Milosteanu speelt de bal door. Hoksa rent richting de bal. Hoksa geeft een lange en hoge pass. Genca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo geeft een hoge lob. Hoksa kopt de bal weg. Balient is nu in balbezit. Balient haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - FC Skarpety 11:0

75e minuut.
Profire met een sublieme pass. Ochodek rent richting de bal. Michalczyk onderschept slim de pass. Michalczyk geeft een hoge lob. Balient maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - FC Skarpety 12:0

79e minuut.
Cardozo rent richting de bal. Cardozo geeft een lange en hoge pass. Tułodziecki met een sublieme pass. Klungelig pakt Szeremet de bal. Milosteanu geeft een lange en hoge pass. Genca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Genca trapt de bal weg van het doel. Profire kopt de bal weg. Hoksa geeft een lange en hoge pass. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Zagórny geeft de bal voor. Kastel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastel geeft een lange en hoge pass. Balient is nu in balbezit. Balient haalt uit met een fantastische trap. Genca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fleites geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Michalczyk is nu in balbezit. Michalczyk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Genca trapt de bal weg van het doel. Ujazdowski controleert de bal met de borst. Fleites geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Balient is nu in balbezit. Balient passt de bal zonder na te denken. Michalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harrow 15%, FC Skarpety 85%.
FC Harrow - FC Skarpety 12:0