Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC NASZOŚĆ RKS MALINIAKI
Attack Tactiek ultra def
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 31.6
weak Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen adequate


22e minuut.
Bereza bereikt de bal nog maar net als eerste. Grębosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grębosz passt de bal met de wreef. Kotkov rent richting de bal. Kotkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC NASZOŚĆ - RKS MALINIAKI 0:1

30e minuut.
Sułkowski rent richting de bal. Sułkowski passt de bal met de wreef. Dybowski met een sublieme pass. Mikuta is nu in balbezit. Mikuta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garboń probeert de bal aan de voet te houden. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Mikuta de bal. Mikuta draait met de bal, schiet en ... Koszut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NASZOŚĆ - RKS MALINIAKI 0:2

34e minuut.
Koszut probeert naar een medespeler te passen. Szwech kopt de bal weg. Mikuta is nu in balbezit. Uzdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzdowski schiet op doel. Koszut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Kotkov passt de bal met de wreef. Szmak verovert de bal door een tackle van achteren. Sendra probeert naar een medespeler te passen. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Garyga rent richting de bal. Cabula verovert de bal door een tackle van achteren. Cabula probeert naar een medespeler te passen. Mikuta rent richting de bal. Mikuta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NASZOŚĆ - RKS MALINIAKI 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC NASZOŚĆ 70%, RKS MALINIAKI 30%.
FC NASZOŚĆ - RKS MALINIAKI 0:3

49e minuut.
Bereza onderschept slim de pass. Bereza met een sublieme pass. Kotkov is nu in balbezit. Kotkov draait met de bal, schiet en ... Koszut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NASZOŚĆ - RKS MALINIAKI 0:4

66e minuut.
Jaszczur rent richting de bal. Dybowski onderschept slim de pass. Dybowski met een sublieme pass. Mikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuta draait met de bal, schiet en ... Paal!

70e minuut.
Mikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuta onderschept slim de pass. Kotkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkov schiet op doel. Koszut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mikuta is nu in balbezit. Mikuta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mikuta passt de bal met de wreef. Uzdowski is nu in balbezit. Uzdowski speelt de bal door. Kotkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkov schiet op doel. Koszut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mikuta rent richting de bal. Mikuta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NASZOŚĆ - RKS MALINIAKI 0:5

83e minuut.
Jasina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasina geeft de bal voor. Bereza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereza schiet op doel. Mikuta maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Uzdowski met een snelle inworp. Szwech rent richting de bal. Szwech geeft de bal voor. Kotkov rent richting de bal. Kotkov schiet op doel. Koszut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Szwech probeert naar een medespeler te passen. Uzdowski is nu in balbezit. Uzdowski passt de bal met de wreef. Mikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC NASZOŚĆ - RKS MALINIAKI 0:6

90e minuut.
Mikuta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vignjević komt het veld opgelopen. Dybowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bereza probeert naar een medespeler te passen. Vignjević is nu in balbezit. Vignjević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kotkov heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bereza zal de hoekschop nemen. Vignjević rent richting de bal. Vignjević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC NASZOŚĆ 67%, RKS MALINIAKI 33%.
FC NASZOŚĆ - RKS MALINIAKI 0:6