Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Novi Pazar 1928 B7ACK
451 Tactiek 523
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 24.5
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Grelich geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rakieta met de inworp. Musiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiał haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Sojka probeert naar een medespeler te passen. Groblewski is nu in balbezit. Groblewski passt de bal zonder na te denken. Łużecki rent richting de bal. Łużecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Novi Pazar 1928 - B7ACK 0:1

27e minuut.
Kurski geeft een lange en hoge pass. Pabiański kopt de bal weg. Rosołowski heeft problemen om de bal te vangen. Łużecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łużecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Rychter onderschept slim de pass. Rychter geeft een hoge lob. Łużecki kopt de bal weg. Kurski rent richting de bal. Kurski schiet op doel. Buchner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Novi Pazar 1928 - B7ACK 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Novi Pazar 1928 56%, B7ACK 44%.
FK Novi Pazar 1928 - B7ACK 0:2

61e minuut.
Rosołowski rent richting de bal. Rosołowski geeft een lange en hoge pass. Kosmalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Konieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Konieczko schiet op doel. Laszczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Sojka passt de bal zonder na te denken. Konieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmalski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Konieczko raakt geblesseerd tijdens het duel. Konieczko neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Novi Pazar 1928 46%, B7ACK 54%.
FK Novi Pazar 1928 - B7ACK 0:2