Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POLONIA ŁAZISKA KS CAMEL 2019
Normal Tactiek nowyyy
63% Balbezit 37%
31% Spel op eigen helft 69%
28 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 35.3
good Schieten good
excellent Passen average
very good Verdedigen average


3e minuut.
Laurey bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurey haalt uit met een fantastische trap. Yıldız bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldız geeft een hoge lob. Molteberg springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Yıldız rent richting de bal. Yıldız geeft een hoge lob. Molteberg rent richting de bal. Molteberg haalt uit met een fantastische trap. Łacina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Muhaciroğlu kopt de bal weg. Barone heeft problemen om de bal te vangen. Vĩnh Thế is nu in balbezit. Barone verovert de bal door een tackle van achteren. Barone haalt uit met een fantastische trap. Varnavas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nedelcu onderschept slim de pass. Podbipięta rent richting de bal. Muhaciroğlu onderschept slim de pass. Muhaciroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Carmelo verovert de bal door een tackle van achteren. Carmelo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zawadzki de bal. Laurey is nu in balbezit. Laurey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Laurey onderschept slim de pass. Klungelig pakt Laurey de bal. Laurey speelt de bal door. Molteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molteberg schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Carmelo met een sublieme pass. Laurey heeft problemen om de bal te vangen. Laurey passt de bal zonder na te denken. Yıldız is nu in balbezit. Yıldız draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Łacina probeert naar een medespeler te passen. Akgün kopt de bal weg. Lizik bereikt de bal nog maar net als eerste. Molteberg onderschept slim de pass. Molteberg haalt uit met een fantastische trap. Łacina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Skowronek geeft een hoge lob. Akgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmelo draait met de bal, schiet en ... Łacina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA ŁAZISKA - KS CAMEL 2019 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POLONIA ŁAZISKA 32%, KS CAMEL 2019 68%.
POLONIA ŁAZISKA - KS CAMEL 2019 1:0

47e minuut.
Laurey bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurey geeft een lange en hoge pass. Molteberg is nu in balbezit. Molteberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA ŁAZISKA - KS CAMEL 2019 2:0

61e minuut.
Skowronek kopt de bal weg. Laurey is nu in balbezit. Laurey passt de bal met de wreef. Carmelo is nu in balbezit. Carmelo haalt uit met een fantastische trap. Łacina bokst de bal weg.

64e minuut.
Carmelo passt de bal zonder na te denken. Laurey is nu in balbezit. Laurey geeft een lange en hoge pass. Yıldız geeft een lange en hoge pass. Molteberg krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Akgün controleert de bal met de borst. Akgün speelt de bal door. Molteberg is nu in balbezit. Molteberg haalt uit met een fantastische trap. Łacina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA ŁAZISKA - KS CAMEL 2019 3:0

66e minuut.
Akgün probeert naar een medespeler te passen. Yıldız is nu in balbezit. Yıldız geeft een lange en hoge pass. Molteberg rent richting de bal. Molteberg schiet op doel. Łacina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laurey met de inworp. Skowronek rent richting de bal. Carmelo onderschept slim de pass. Carmelo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Akgün probeert naar een medespeler te passen. Vĩnh Thế bereikt de bal nog maar net als eerste. Vĩnh Thế probeert naar een medespeler te passen. Carmelo is nu in balbezit. Carmelo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łacina trapt de bal weg. Muhaciroğlu kopt de bal weg. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Skowronek probeert de bal aan de voet te houden. Laurey is nu in balbezit. Laurey geeft de bal voor. Molteberg maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA ŁAZISKA - KS CAMEL 2019 4:0

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Łacina niet meer kan verder spelen. Maciocha komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Rodríguez de Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez de Moya geeft een lange en hoge pass. Daar is Zawadzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laurey rent richting de bal. Laurey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Vĩnh Thế met een sublieme pass. Yıldız bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldız passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Molteberg de bal. Molteberg haalt uit met een fantastische trap. Maciocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POLONIA ŁAZISKA 30%, KS CAMEL 2019 70%.
POLONIA ŁAZISKA - KS CAMEL 2019 4:0