Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pilanin Piła Lucyfery
451 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 29
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rogoziński met een harde bal richting middenveld. Boneschi kopt de bal weg. Skenderov rent richting de bal. Skenderov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Koziara bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziara geeft een lange en hoge pass. Boneschi heeft problemen om de bal te vangen. Zyguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyguła draait met de bal, schiet en ... Nowakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Ostoja is nu in balbezit. Ostoja geeft een hoge lob. Daar is Hadaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skenderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Skenderov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Moliński is nu in balbezit. Rochnowski verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moliński. Moliński krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński geeft de bal voor. Szczerbaniewicz kopt de bal weg. Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycke schiet op doel. Łachowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilanin Piła - Lucyfery 0:1

37e minuut.
Peterszajn neemt de hoekschop. Klungelig pakt Hadaś de bal. Skenderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Skenderov draait met de bal, schiet en ... Łachowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilanin Piła - Lucyfery 0:2

40e minuut.
Oklej met een snelle inworp. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycke probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skenderov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skenderov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilanin Piła - Lucyfery 0:3

42e minuut.
Frątczak probeert naar een medespeler te passen. Koziara bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziara speelt de bal door. Zyguła is nu in balbezit. Zyguła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilanin Piła 70%, Lucyfery 30%.
Pilanin Piła - Lucyfery 0:3

48e minuut.
Derda verovert de bal door een tackle van achteren. Derda probeert naar een medespeler te passen. Skenderov rent richting de bal. Skenderov schiet op doel. Łachowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilanin Piła - Lucyfery 0:4

60e minuut.
Nowakowski met een harde bal richting middenveld. Szerc heeft problemen om de bal te vangen. Rycke speelt de bal door. Daar is Skenderov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skenderov schiet op doel. Łachowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Skenderov rent richting de bal. Derda is nu in balbezit. Derda probeert naar een medespeler te passen. Skenderov heeft problemen om de bal te vangen. Skenderov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Szerc rent richting de bal. Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycke met een sublieme pass. Skenderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Skenderov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Rochnowski onderschept slim de pass. Rochnowski passt de bal in één keer door. Szczerbaniewicz is nu in balbezit. Daszewski onderschept slim de pass. Daszewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Skenderov probeert naar een medespeler te passen. Tosiński heeft problemen om de bal te vangen. Koziara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koziara krijgt een gele kaart. Tosiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Tosiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Skenderov rent richting de bal. Skenderov schiet op doel. Łachowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilanin Piła - Lucyfery 0:5

87e minuut.
Ostoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Zera begaat een overtreding. Ostoja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krzymiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Skenderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Skenderov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilanin Piła 45%, Lucyfery 55%.
Pilanin Piła - Lucyfery 0:5