Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Pyreczki Suomi Jalkapalloklubi
AAA Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
10% Spel op eigen helft 90%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 19.7
very good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


3e minuut.
Speichler heeft problemen om de bal te vangen. Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol speelt de bal door. Klungelig pakt Massolo de bal. Massolo haalt uit met een fantastische trap. Ryjek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pyreczki - Suomi Jalkapalloklubi 1:0

6e minuut.
Szuprytowski met de inworp. Peralta is nu in balbezit. Peralta geeft een hoge lob. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo schiet op doel. Ryjek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Peralta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sznider komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Găină probeert de bal aan de voet te houden. Szuprytowski rent richting de bal. Szuprytowski geeft een lange en hoge pass. Pol is nu in balbezit. Pol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Wolański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolański geeft een hoge lob. Sobczyk rent richting de bal. Sznider rent richting de bal. Sznider draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pyreczki - Suomi Jalkapalloklubi 2:0

19e minuut.
Sznider probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kossok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massolo rent richting de bal. Massolo schiet op doel. Mirek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pyreczki - Suomi Jalkapalloklubi 3:0

24e minuut.
Wolański passt de bal met de wreef. Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol probeert naar een medespeler te passen. Massolo is nu in balbezit. Massolo schiet op doel. Ryjek bokst de bal weg.

31e minuut.
Pol is nu in balbezit. Pol passt de bal in één keer door. Massolo is nu in balbezit. Massolo schiet op doel. Ryjek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pyreczki - Suomi Jalkapalloklubi 4:0

39e minuut.
Truszczyński kopt de bal weg. Pol rent richting de bal. Pol passt de bal met de wreef. Massolo is nu in balbezit. Massolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pyreczki - Suomi Jalkapalloklubi 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Pyreczki 9%, Suomi Jalkapalloklubi 91%.
Fc Pyreczki - Suomi Jalkapalloklubi 5:0

50e minuut.
Sznider is nu in balbezit. Sznider passt de bal zonder na te denken. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo draait met de bal, schiet en ... Ryjek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pyreczki - Suomi Jalkapalloklubi 6:0

51e minuut.
Sobczyk speelt de bal door. Pol is nu in balbezit. Pol geeft een hoge lob. Massolo heeft problemen om de bal te vangen. Massolo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Lepuga de bal. Wolański rent richting de bal. Wolański passt de bal in één keer door. Massolo is nu in balbezit. Massolo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Kossok rent richting de bal. Massolo onderschept slim de pass. Massolo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Truszczyński de bal onder controle te krijgen. Ryjek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pyreczki - Suomi Jalkapalloklubi 7:0

64e minuut.
Massolo is nu in balbezit. Massolo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mirek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pol rent richting de bal. Pol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pol speelt de bal door. Wolański heeft problemen om de bal te vangen. Wolański met een sublieme pass. Massolo is nu in balbezit. Massolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wolański geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pyreczki - Suomi Jalkapalloklubi 8:0

79e minuut.
Szuprytowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sznider is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kossok ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kossok naar de kleedkamers voor een vroege douche. Sznider is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Massolo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Szuprytowski is nu in balbezit. Szuprytowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kożuch de bal. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ryjek trapt de bal weg. Găină rent richting de bal. Găină passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Massolo de bal. Massolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pyreczki - Suomi Jalkapalloklubi 9:0

85e minuut.
Daar is Stefanescu-Prodanovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefanescu-Prodanovici passt de bal met de wreef. Massolo is nu in balbezit. Massolo schiet op doel. Ryjek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Pyreczki 10%, Suomi Jalkapalloklubi 90%.
Fc Pyreczki - Suomi Jalkapalloklubi 9:0