Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:47
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0008
  • Stadion: Nestea FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 13918
Nestea FC FC Gliwice3
Nestak5 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
42 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 18.6
formidable Schieten poor
good Passen poor
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Gronek verovert de bal door een tackle van achteren. Gronek passt de bal met de wreef. Terlemez rent richting de bal. Terlemez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - FC Gliwice3 1:0

4e minuut.
Pastorczyk geeft een hoge lob. Inworp. Nikiel met een snelle inworp. Gąsiewski rent richting de bal. Gąsiewski geeft een lange en hoge pass. Ziomek bokst de bal weg. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - FC Gliwice3 2:0

8e minuut.
Chwieduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwieduk geeft de bal voor. Urrutia kopt de bal weg. Terlemez rent richting de bal. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Chwieduk onderschept slim de pass. Chwieduk speelt de bal door. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez schiet op doel. Ziomek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - FC Gliwice3 3:0

14e minuut.
Zachwyc met de inworp. Pedregosa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Terlemez de bal. Terlemez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - FC Gliwice3 4:0

16e minuut.
Gąsiewski passt de bal in één keer door. Pastorczyk rent richting de bal. Terlemez onderschept slim de pass. Terlemez schiet op doel. Ziomek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - FC Gliwice3 5:0

17e minuut.
Kupcewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Majdan de bal. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Zachwyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachwyc geeft een lange en hoge pass. Pedregosa probeert naar een medespeler te passen. Terlemez rent richting de bal. Terlemez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Kula de bal onder controle te krijgen. Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel geeft de bal voor. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - FC Gliwice3 6:0

23e minuut.
Bombardier verovert de bal door een tackle van achteren. Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa passt de bal zonder na te denken. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez draait met de bal, schiet en ... Ziomek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nikiel is nu in balbezit. Nikiel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cywka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel verovert de bal door een tackle van achteren. Nikiel met een sublieme pass. Terlemez rent richting de bal. Terlemez draait met de bal, schiet en ... Paal! Szalbierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski rent richting de bal. Gąsiewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Daar is Bombardier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia passt de bal met de wreef. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - FC Gliwice3 7:0

29e minuut.
Nikiel met de inworp. Gąsiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski met een sublieme pass. Urrutia rent richting de bal. Urrutia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. Ziomek trapt de bal weg van het doel. Blank kopt de bal weg. Pedregosa rent richting de bal. Pedregosa geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bombardier kopt de bal weg. Cywka speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Kula de bal onder controle te krijgen. Terlemez rent richting de bal. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ziomek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Terlemez geeft een hoge lob. Bombardier verovert de bal door een tackle van achteren. Nikiel kopt de bal weg. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. Ziomek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - FC Gliwice3 8:0

38e minuut.
Bombardier met een harde bal richting middenveld. Urrutia kan de bal niet met de borst controleren. Urrutia speelt de bal door. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - FC Gliwice3 9:0

42e minuut.
Pedregosa geeft een lange en hoge pass. Kula kopt de bal weg. Daar is Pastorczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terlemez rent richting de bal. Terlemez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pedregosa kopt de bal weg. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia speelt de bal door. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Blank met een sublieme pass. Pedregosa controleert de bal met de borst. Pedregosa geeft de bal voor. Terlemez rent richting de bal. Terlemez schiet op doel. Ziomek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nestea FC 14%, FC Gliwice3 86%.
Nestea FC - FC Gliwice3 9:0

46e minuut.
Terlemez passt de bal zonder na te denken. Gąsiewski heeft problemen om de bal te vangen. Gąsiewski geeft een hoge lob. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Zachwyc geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Topek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kupcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupcewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Urrutia rent richting de bal. Urrutia probeert naar een medespeler te passen. Pedregosa rent richting de bal. Pedregosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - FC Gliwice3 10:0

51e minuut.
Majdan is nu in balbezit. Majdan passt de bal in één keer door. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Terlemez de bal. Terlemez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Szalbierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel onderschept slim de pass. Nikiel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Terlemez de bal. Terlemez draait met de bal, schiet en ... Ziomek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - FC Gliwice3 11:0

61e minuut.
Urrutia rent richting de bal. Urrutia passt de bal in één keer door. Terlemez rent richting de bal. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. Ziomek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - FC Gliwice3 12:0

65e minuut.
Klungelig pakt Werner de bal. Urrutia rent richting de bal. Urrutia passt de bal met de wreef. Terlemez rent richting de bal. Terlemez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - FC Gliwice3 13:0

66e minuut.
Blank raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Almeida komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Topek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pastorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa begaat een overtreding. Pedregosa krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Pedregosa onderschept slim de pass. Pedregosa geeft een lange en hoge pass. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez draait met de bal, schiet en ... Ziomek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - FC Gliwice3 14:0

70e minuut.
Klungelig pakt Gąsiewski de bal. Gąsiewski met een sublieme pass. Urrutia speelt de bal door. Terlemez rent richting de bal. Terlemez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - FC Gliwice3 15:0

70e minuut.
Majdan passt de bal in één keer door. Pastorczyk is nu in balbezit. Terlemez onderschept slim de pass. Terlemez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ziomek trapt de bal weg. Pedregosa kopt de bal weg. Almeida geeft een lange en hoge pass. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - FC Gliwice3 16:0

76e minuut.
Nikiel is nu in balbezit. Nikiel passt de bal zonder na te denken. Urrutia speelt de bal door. Terlemez rent richting de bal. Terlemez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - FC Gliwice3 17:0

83e minuut.
Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Terlemez de bal. Terlemez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - FC Gliwice3 18:0

85e minuut.
Kula geeft een hoge lob. Inworp. Pedregosa met een snelle inworp. Almeida is nu in balbezit. Almeida geeft een lange en hoge pass. Ziomek bokst de bal weg. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - FC Gliwice3 19:0

87e minuut.
Almeida speelt de bal door. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia is nu in balbezit. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez schiet op doel. Ziomek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pedregosa is nu in balbezit. Pedregosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - FC Gliwice3 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nestea FC 34%, FC Gliwice3 66%.
Nestea FC - FC Gliwice3 20:0