Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Wrocław kosmo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Klungelig pakt Bazelewski de bal. Rychłowski rent richting de bal. Rychłowski passt de bal in één keer door. Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Urbańczyk is nu in balbezit. Grzywacz onderschept slim de pass. Machowski probeert naar een medespeler te passen. Święciński rent richting de bal. Święciński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pawlaczek rent richting de bal. Machowski onderschept slim de pass. Święciński rent richting de bal. Machowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Machowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Bazelewski de bal. Pawlaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczek passt de bal in één keer door. Weigelt rent richting de bal. Weigelt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Paszek met een harde bal richting middenveld. Daar is Bazelewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machowski probeert naar een medespeler te passen. Święciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Święciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Wrocław 50%, kosmo 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Górnik Wrocław - kosmo 0:0

47e minuut.
Brylski geeft een hoge lob. Pawlaczek rent richting de bal. Zagubiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot verovert de bal door een tackle van achteren. Młot schiet op doel. Muzek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Urbańczyk controleert de bal met de borst. Machowski rent richting de bal. Machowski met een sublieme pass. Święciński rent richting de bal. Święciński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paszek speelt de bal door. Bazelewski is nu in balbezit. Bazelewski met een sublieme pass. Młot rent richting de bal. Młot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Zagubiony is nu in balbezit. Pawlaczek verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlaczek probeert naar een medespeler te passen. Młot rent richting de bal. Młot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Wieczyński onderschept slim de pass. Urbańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbańczyk geeft een hoge lob. Weigelt is nu in balbezit. Weigelt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Wrocław - kosmo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Wrocław 33%, kosmo 67%.
Górnik Wrocław - kosmo 1:0