Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kosmos Licheń ŁKS MESZNA
Normal Tactiek 451
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 22.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


21e minuut.
Kurzawski passt de bal in één keer door. Sobotka rent richting de bal. Piecyk maakt een afschuwelijke overtreding. Piecyk krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Kurzawski is nu in balbezit. Kurzawski speelt de bal door. Świder bereikt de bal nog maar net als eerste. Świder draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szumański de bal onder controle te krijgen. Paszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kurzawski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzawski passt de bal zonder na te denken. Daar is Bidas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biniaszczyk is nu in balbezit. Biniaszczyk draait met de bal, schiet en ... Paszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmos Licheń - ŁKS MESZNA 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmos Licheń 64%, ŁKS MESZNA 36%.
Kosmos Licheń - ŁKS MESZNA 0:1

50e minuut.
Kurzawski passt de bal in één keer door. Dzigoński is nu in balbezit. Dzigoński passt de bal zonder na te denken. Kurzawski rent richting de bal. Kurzawski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Piecyk controleert de bal met de borst. Dzigoński rent richting de bal. Piecyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dzigoński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dzigoński kan niet meer verder spelen. Zwojnica komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Świder rent richting de bal. Krzyżok begaat een overtreding. Świder is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mosór zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Beger rent richting de bal. Beger probeert naar een medespeler te passen. Wojdała is nu in balbezit. Wojdała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kosmos Licheń - ŁKS MESZNA 1:1

79e minuut.
Parzy passt de bal met de wreef. Piecyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecyk passt de bal zonder na te denken. Wojdała bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Paszek met een harde bal richting middenveld. Mosór kopt de bal weg. Grabski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biniaszczyk rent richting de bal. Biniaszczyk draait met de bal, schiet en ... Paszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmos Licheń 53%, ŁKS MESZNA 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kosmos Licheń - ŁKS MESZNA 1:1