Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tauzenowcy Jarmuta
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Golanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Golanko passt de bal met de wreef. Łazar rent richting de bal. Łazar schiet op doel. Bocheński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tauzenowcy - Jarmuta 1:0

25e minuut.
Ciemny passt de bal zonder na te denken. Godebski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godebski passt de bal met de wreef. Twardawa rent richting de bal. Twardawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tauzenowcy - Jarmuta 1:1

31e minuut.
Frankowski is nu in balbezit. Frankowski passt de bal in één keer door. Łazar rent richting de bal. Łazar haalt uit met een fantastische trap. Bocheński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tauzenowcy - Jarmuta 2:1

36e minuut.
Ciemny onderschept slim de pass. Ciemny geeft een lange en hoge pass. Paras rent richting de bal. Marzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tauzenowcy 54%, Jarmuta 46%.
tauzenowcy - Jarmuta 2:1

46e minuut.
Marzec heeft problemen om de bal te vangen. Łazar onderschept slim de pass. Ciemny rent richting de bal. Łazar onderschept slim de pass. Łazar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Drab passt de bal met de wreef. Chechelski is nu in balbezit. Golanko onderschept slim de pass. Golanko haalt uit met een fantastische trap. Bocheński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tauzenowcy - Jarmuta 3:1

61e minuut.
Paras kopt de bal weg. Marzec probeert de bal met de borst te controleren. Ukleja rent richting de bal. Marzec verovert de bal door een tackle van achteren. Marzec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Frankowski rent richting de bal. Harasimowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frankowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drab zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Staczanowski de bal. Stefaniuk rent richting de bal. Stefaniuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tauzenowcy - Jarmuta 4:1

66e minuut.
Ciemny is nu in balbezit. Ciemny passt de bal zonder na te denken. Frankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankowski geeft een hoge lob. Stefaniuk kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tauzenowcy 28%, Jarmuta 72%.
tauzenowcy - Jarmuta 4:1