Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Galaktyczni LKS Wylewowice
test1 Tactiek 442
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 23.9
very good Schieten average
good Passen poor
average Verdedigen weak


2e minuut.
Daar is Szympruch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lombroso is nu in balbezit. Lombroso probeert naar een medespeler te passen. Bazluk is nu in balbezit. Bazluk haalt uit met een fantastische trap. Chojka bokst de bal weg. Amca is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Galaktyczni - LKS Wylewowice 1:0

5e minuut.
Chojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu onderschept slim de pass. Arghirescu passt de bal met de wreef. Amca is nu in balbezit. Amca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Klungelig pakt Szympruch de bal. Lombroso is nu in balbezit. Lombroso passt de bal zonder na te denken. Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kogut kopt de bal weg. Lombroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombroso passt de bal zonder na te denken. Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bazluk draait met de bal, schiet en ... Kogut met een sublieme pass. Arghirescu probeert naar een medespeler te passen. Amca heeft problemen om de bal te vangen. Amca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lombroso kopt de bal weg. Sousa rent richting de bal. Sousa passt de bal met de wreef. Bazluk is nu in balbezit. Bazluk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Kogut met een harde bal richting middenveld. Sousa kopt de bal weg. Bazluk rent richting de bal. Bazluk haalt uit met een fantastische trap. Chojka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Galaktyczni - LKS Wylewowice 2:0

22e minuut.
Filipowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amca verovert de bal door een tackle van achteren. Łach verovert de bal door een tackle van achteren. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Arghirescu passt de bal zonder na te denken. Bazluk is nu in balbezit. Bazluk speelt de bal door. Amca is nu in balbezit. Amca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Amca rent richting de bal. Bazluk is nu in balbezit. Bazluk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Amca speelt de bal door. Arghirescu probeert naar een medespeler te passen. Lombroso met een sublieme pass. Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Galaktyczni - LKS Wylewowice 3:0

31e minuut.
Lombroso met een sublieme pass. Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sousa geeft een lange en hoge pass. Amca krijgt zijn hoofd ertegen. Bazluk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Arghirescu onderschept slim de pass. Arghirescu speelt de bal door. Lombroso speelt de bal door. Bazluk rent richting de bal. Bazluk haalt uit met een fantastische trap. Chojka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Arghirescu geeft de bal voor. Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk geeft een hoge lob. Amca rent richting de bal. Amca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Jarmolik is nu in balbezit. Jarmolik geeft een hoge lob. Bazluk rent richting de bal. Bazluk schiet op doel. Daar is Filipowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Galaktyczni - LKS Wylewowice 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Galaktyczni 19%, LKS Wylewowice 81%.
F.C. Galaktyczni - LKS Wylewowice 4:0

53e minuut.
Kogut geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sousa met een snelle inworp. Lombroso probeert de bal met de borst te controleren. Lombroso geeft een hoge lob. Chojka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Livre passt de bal met de wreef. Sousa probeert de bal aan de voet te houden. Sousa probeert naar een medespeler te passen. Amca bereikt de bal nog maar net als eerste. Amca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Galaktyczni - LKS Wylewowice 5:0

62e minuut.
Szympruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombroso onderschept slim de pass. Lombroso speelt de bal door. Amca heeft problemen om de bal te vangen. Amca schiet op doel. Chojka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bazluk rent richting de bal. Bazluk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Galaktyczni - LKS Wylewowice 6:0

68e minuut.
Bacelar met een sublieme pass. Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk speelt de bal door. Amca bereikt de bal nog maar net als eerste. Amca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ledesma onderschept slim de pass. Ledesma met een sublieme pass. Sousa speelt de bal door. Bazluk is nu in balbezit. Bazluk geeft een lange en hoge pass. Chojka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Filipowski is nu in balbezit. Bazluk onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sousa zal de hoekschop nemen. Amca krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Galaktyczni - LKS Wylewowice 7:0

72e minuut.
Filipowski met een sublieme pass. Lombroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombroso passt de bal met de wreef. Amca is nu in balbezit. Amca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Chojka trapt de bal weg. Arghirescu kopt de bal weg. Amca rent richting de bal. Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

79e minuut.
Lombroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombroso passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ekiert de bal. Bazluk is nu in balbezit. Bazluk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bacelar is nu in balbezit. Bacelar geeft een lange en hoge pass. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu geeft de bal voor. Bazluk krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

87e minuut.
Bacelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacelar passt de bal in één keer door. Szympruch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amca bereikt de bal nog maar net als eerste. Amca haalt uit met een fantastische trap. Chojka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amca heeft problemen om de bal te vangen. Kogut rent richting de bal. Amca onderschept slim de pass. Amca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Galaktyczni - LKS Wylewowice 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Galaktyczni 30%, LKS Wylewowice 70%.
F.C. Galaktyczni - LKS Wylewowice 8:0