Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Lubuszanin KS Mazur 1946 Ełk
Normal Tactiek MAZUR
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 41
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 41.6
average Schieten solid
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen average


5e minuut.
Mijanović is nu in balbezit. Mijanović speelt de bal door. Knutzen probeert naar een medespeler te passen. Karayağız rent richting de bal. Karayağız haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lubuszanin - KS Mazur 1946 Ełk 0:1

12e minuut.
Segura geeft de bal voor. Karayağız bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matłaszek. Karayağız is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Knutzen wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Knutzen rent richting de bal. Knutzen geeft een lange en hoge pass. Matłaszek heeft problemen om de bal te vangen. Karayağız bereikt de bal nog maar net als eerste. Karayağız haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Dubičić passt de bal met de wreef. Karayağız is nu in balbezit. Kossok legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karayağız is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sainati zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Kurpik onderschept slim de pass. Kurpik met een sublieme pass. Knutzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Knutzen geeft een lange en hoge pass. Karayağız maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Borysowiec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Knutzen met de inworp. Sainati rent richting de bal. Sainati haalt uit met een fantastische trap. Tomala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lubuszanin - KS Mazur 1946 Ełk 0:2

26e minuut.
Dubičić passt de bal in één keer door. Sainati is nu in balbezit. Sainati met een sublieme pass. Karayağız rent richting de bal. Karayağız haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lubuszanin - KS Mazur 1946 Ełk 0:3

28e minuut.
Sainati draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Smoleń de bal. Knutzen probeert naar een medespeler te passen. Sainati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainati schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Ohman is nu in balbezit. Ohman passt de bal zonder na te denken. Kurpik met een sublieme pass. Klungelig pakt Sainati de bal. Sainati haalt uit met een fantastische trap. Tomala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Karayağız bereikt de bal nog maar net als eerste. Karayağız schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lubuszanin - KS Mazur 1946 Ełk 0:4

36e minuut.
Segura passt de bal met de wreef. Knutzen probeert naar een medespeler te passen. Karayağız heeft problemen om de bal te vangen. Sainati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainati schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lubuszanin - KS Mazur 1946 Ełk 0:5

39e minuut.
Dubičić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korwin. Dubičić raakt geblesseerd tijdens het duel. Knutzen met een snel genomen vrije trap. Sainati rent richting de bal. Sainati haalt uit met een fantastische trap. Tomala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lubuszanin - KS Mazur 1946 Ełk 0:6

44e minuut.
Mijanović met de inworp. Kossok is nu in balbezit. Sainati verovert de bal door een tackle van achteren. Sainati haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Borysowiec de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lubuszanin - KS Mazur 1946 Ełk 0:7

45e minuut.
Diryavka komt het veld opgelopen. Vujović komt het veld opgelopen. Sassus komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Lubuszanin 75%, KS Mazur 1946 Ełk 25%.
Pogoń Lubuszanin - KS Mazur 1946 Ełk 0:7

46e minuut.
Vujović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzienis begaat een overtreding. Vujović raakt geblesseerd tijdens het duel. Knutzen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sainati is nu in balbezit. Sainati draait met de bal, schiet en ... Tomala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Ohman probeert de bal met de borst te controleren. Kurpik rent richting de bal. Kurpik speelt de bal door. Vujović rent richting de bal. Vujović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sainati schiet op doel. Tomala speelt de bal door. Segura kopt de bal weg. Sainati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Knutzen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kurpik rent richting de bal. Kurpik probeert naar een medespeler te passen. Vujović is nu in balbezit. Vujović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lubuszanin - KS Mazur 1946 Ełk 0:8

64e minuut.
Knutzen passt de bal met de wreef. Daar is Sainati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sassus probeert naar een medespeler te passen. Vujović rent richting de bal. Vujović haalt uit met een fantastische trap. Tomala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lubuszanin - KS Mazur 1946 Ełk 0:9

64e minuut.
Dzienis met een sublieme pass. Korwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainati verovert de bal door een tackle van achteren. Sainati haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sassus rent richting de bal. Sassus geeft een lange en hoge pass. Kurpik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Segura met een sublieme pass. Daar is Knutzen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knutzen geeft een hoge lob. Sainati is nu in balbezit. Sainati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kurpik passt de bal met de wreef. Knutzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Knutzen passt de bal met de wreef. Sainati rent richting de bal. Sainati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Sainati met een sublieme pass. Kurpik heeft problemen om de bal te vangen. Kurpik met een sublieme pass. Sassus bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Sassus met een sublieme pass. Matłaszek rent richting de bal. Vujović verovert de bal door een tackle van achteren. Vujović draait met de bal, schiet en ... Tomala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lubuszanin - KS Mazur 1946 Ełk 0:10

78e minuut.
Knutzen met een sublieme pass. Sainati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainati passt de bal zonder na te denken. Vujović is nu in balbezit. Vujović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Al Baloushi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ohman met een snelle inworp. Cichy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichy geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Kurpik met de inworp. Dubičić is nu in balbezit. Dubičić probeert naar een medespeler te passen. Vujović is nu in balbezit. Vujović draait met de bal, schiet en ... Tomala bokst de bal weg. Sainati rent richting de bal. Sainati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lubuszanin - KS Mazur 1946 Ełk 0:11

83e minuut.
Kurpik speelt de bal door. Sassus bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassus geeft een lange en hoge pass. Sainati is nu in balbezit. Sainati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Matłaszek met een sublieme pass. Klungelig pakt Sekielski de bal. Sassus rent richting de bal. Sainati rent richting de bal. Sainati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Smoleń de bal. Knutzen is nu in balbezit. Knutzen passt de bal met de wreef. Sainati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Lubuszanin 84%, KS Mazur 1946 Ełk 16%.
Pogoń Lubuszanin - KS Mazur 1946 Ełk 0:11