Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northwolves F.C Łódź-Widzew
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.6
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Rozumek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liberda bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzewski is nu in balbezit. Liberda verovert de bal door een tackle van achteren. Liberda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Masarczyk met een harde bal richting middenveld. Mentorski kopt de bal weg. Liberda probeert de bal met de borst te controleren. Liberda draait met de bal, schiet en ... Kapucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Bernacki is nu in balbezit. Starzewski rent richting de bal. Starzewski speelt de bal door. Pawluk is nu in balbezit. Pawluk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Szambelan probeert de bal met de borst te controleren. Nicoń is nu in balbezit. Nicoń geeft de bal voor. Klungelig pakt Rozumek de bal. Rozumek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Smolarek probeert naar een medespeler te passen. Pawluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mentorski rent richting de bal. Pawluk is nu in balbezit. Pawluk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Jończy passt de bal in één keer door. Rozumek rent richting de bal. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozumek onderschept slim de pass. Rozumek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Mentorski geeft de bal voor. Molski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśniak is nu in balbezit. Molski verovert de bal door een tackle van achteren. Molski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bernacki probeert de bal aan de voet te houden. Liberda rent richting de bal. Liberda passt de bal in één keer door. Rozumek rent richting de bal. Rozumek haalt uit met een fantastische trap. Kapucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwolves - F.C Łódź-Widzew 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northwolves 40%, F.C Łódź-Widzew 60%.
Northwolves - F.C Łódź-Widzew 1:0

56e minuut.
Idczak verovert de bal door een tackle van achteren. Idczak geeft de bal voor. Szczagański kopt de bal weg. Liberda is nu in balbezit. Liberda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Kwaśniak met een snelle inworp. Smolarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarek passt de bal in één keer door. Pawluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawluk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Molski geeft de bal voor. Idczak probeert de bal aan de voet te houden. Rozumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozumek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwolves - F.C Łódź-Widzew 2:0

75e minuut.
Liberda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rozumek de bal. Masarczyk rent richting de bal. Rozumek onderschept slim de pass. Rozumek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Przybył passt de bal zonder na te denken. Liberda bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberda passt de bal in één keer door. Rozumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozumek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Northwolves - F.C Łódź-Widzew 3:0

83e minuut.
Przybył verovert de bal door een tackle van achteren. Szczagański heeft problemen om de bal te vangen. Szczagański geeft de bal voor. Rozumek heeft problemen om de bal te vangen. Rozumek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northwolves 43%, F.C Łódź-Widzew 57%.
Northwolves - F.C Łódź-Widzew 3:0