Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cynamonowe Mokradło FC Polonez
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


19e minuut.
Wawrzyczek geeft een hoge lob. Osenkowski is nu in balbezit. Osenkowski geeft een lange en hoge pass. Bielawa rent richting de bal. Bielawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cynamonowe Mokradło - FC Polonez 0:1

26e minuut.
Waksmundzki geeft een lange en hoge pass. Paras bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gruszka. Gruszka krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Osowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniek verovert de bal door een tackle van achteren. Biniek met een sublieme pass. Sygiet rent richting de bal. Sygiet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cynamonowe Mokradło 47%, FC Polonez 53%.
Cynamonowe Mokradło - FC Polonez 0:1

84e minuut.
Wawrzyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyczek passt de bal zonder na te denken. Daar is Gładysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jedliński rent richting de bal. Jedliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gładysiak is nu in balbezit. Gładysiak geeft een hoge lob. Bielawa heeft problemen om de bal te vangen. Jedliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedliński haalt uit met een fantastische trap. Szot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cynamonowe Mokradło 47%, FC Polonez 53%.
Cynamonowe Mokradło - FC Polonez 0:1