Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Renegaci Chciwe Opony
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Chętny onderschept slim de pass. Chętny passt de bal zonder na te denken. Dembski rent richting de bal. Kozicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Chętny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dworski begaat een overtreding. Chętny raakt geblesseerd tijdens het duel. Lejnert zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jędraszek heeft problemen om de bal te vangen. Kruziński onderschept slim de pass. Kruziński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Jędraszek verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Ślepokura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kogut rent richting de bal. Dembski verovert de bal door een tackle van achteren. Dembski draait met de bal, schiet en ... Famulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kruziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Renegaci - Chciwe Opony 1:0

18e minuut.
Bakalarz met een sublieme pass. Ślepokura rent richting de bal. Matysik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matysik krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Ślepokura raakt geblesseerd tijdens het duel. Ślepokura met een snel genomen vrije trap. Kruziński is nu in balbezit. Bakalarz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kruziński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kruziński neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Wewiórski is nu in balbezit. Lejnert verovert de bal door een tackle van achteren. Lejnert met een sublieme pass. Kruziński rent richting de bal. Kruziński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kruszecki trapt de bal weg. Wewiórski kopt de bal weg. Słonina bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysik verovert de bal door een tackle van achteren. Matysik draait met de bal, schiet en ... Nagi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Wewiórski geeft een lange en hoge pass. Buła bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonina is nu in balbezit. Buła verovert de bal door een tackle van achteren. Buła draait met de bal, schiet en ... Nagi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Kogut de bal. Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski passt de bal in één keer door. Kruziński is nu in balbezit. Kruziński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Renegaci 40%, Chciwe Opony 60%.
Renegaci - Chciwe Opony 1:0

61e minuut.
Jędraszek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski geeft een hoge lob. Kozicki rent richting de bal. Kozicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Renegaci 40%, Chciwe Opony 60%.
Renegaci - Chciwe Opony 1:0