Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laga I Do Przodu LBW
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 30.9
weak Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Rębisz verovert de bal door een tackle van achteren. Rębisz probeert naar een medespeler te passen. Kuler is nu in balbezit. Kuler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laga I Do Przodu - LBW 1:0

2e minuut.
Grecu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt İdikut de bal. Kuler rent richting de bal. Kuler schiet op doel. Antoñana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Cegła geeft een lange en hoge pass. Inworp. Łabuński met de inworp. İdikut rent richting de bal. İdikut geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Rębisz rent richting de bal. İdikut onderschept slim de pass. İdikut passt de bal met de wreef. Grecu is nu in balbezit. Grecu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Laga I Do Przodu - LBW 1:1

18e minuut.
Wernecki is nu in balbezit. Mengozzi is nu in balbezit. Mengozzi geeft een hoge lob. Grecu rent richting de bal. Grecu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laga I Do Przodu - LBW 1:2

38e minuut.
Pleśniak is nu in balbezit. Górkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Górkiewicz geeft een lange en hoge pass. Kuler rent richting de bal. Kuler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Laga I Do Przodu - LBW 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laga I Do Przodu 58%, LBW 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Laga I Do Przodu - LBW 2:2

59e minuut.
Zechlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dámosy rent richting de bal. Walkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Walkiewicz krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Mengozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengozzi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Korzeniewski de bal. İdikut rent richting de bal. İdikut haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Grecu is nu in balbezit. Korzeniewski rent richting de bal. Grecu verovert de bal door een tackle van achteren. Grecu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cegła de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Langosz met een sublieme pass. Klungelig pakt Łabuński de bal. Łabuński geeft de bal voor. Daar is Grecu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grecu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grecu is nu in balbezit. Grecu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laga I Do Przodu - LBW 2:3

76e minuut.
Socik komt het veld opgelopen.

79e minuut.
İdikut onderschept slim de pass. Łabuński rent richting de bal. Łabuński passt de bal zonder na te denken. Grecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecu schiet op doel. Ciszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Klungelig pakt Pleśniak de bal. Mengozzi rent richting de bal. Szczypta begaat een overtreding. Mengozzi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mengozzi kan niet meer verder spelen. Neuman komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Łabuński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabuński passt de bal in één keer door. Daar is Cegła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laga I Do Przodu - LBW 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laga I Do Przodu 73%, LBW 27%.
Laga I Do Przodu - LBW 2:4