Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WITCH PLE PLE Widzew RTS Łódź
Normal Tactiek tak
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 32.7
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


5e minuut.
Kutlular verovert de bal door een tackle van achteren. Kutlular geeft een lange en hoge pass. Waksmundzki rent richting de bal. Duvivier verovert de bal door een tackle van achteren. Duvivier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WITCH PLE PLE - Widzew RTS Łódź 0:1

11e minuut.
Beger geeft een lange en hoge pass. Michałowski probeert de bal aan de voet te houden. Habelt met een sublieme pass. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Płuciennik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Beger de bal. Beger probeert naar een medespeler te passen. Duvivier is nu in balbezit. Duvivier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Waksmundzki trapt de bal weg. Dobranschi kopt de bal weg. Habelt heeft problemen om de bal te vangen. Duvivier is nu in balbezit. Duvivier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Marcola geeft een hoge lob. Inworp. Kutlular met een snelle inworp. Duvivier is nu in balbezit. Duvivier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Waksmundzki geeft een hoge lob. Inworp. Kutlular zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Walendziuk is nu in balbezit. Beger onderschept slim de pass. Beger geeft een lange en hoge pass. Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Kutlular passt de bal met de wreef. Duvivier rent richting de bal. Kutlular probeert naar een medespeler te passen. Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WITCH PLE PLE - Widzew RTS Łódź 0:2

33e minuut.
Kutlular heeft problemen om de bal te vangen. Kutlular met een sublieme pass. Daar is Chmielniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmielniak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gabriel de bal onder controle te krijgen. Paal!

41e minuut.
Kutlular rent richting de bal. Kutlular geeft een lange en hoge pass. Habelt is nu in balbezit. Habelt schiet op doel. Prokop maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WITCH PLE PLE - Widzew RTS Łódź 0:3

45e minuut.
Kutlular rent richting de bal. Kutlular passt de bal zonder na te denken. Duvivier is nu in balbezit. Duvivier draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Waksmundzki de bal onder controle te krijgen. Prokop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chmielniak rent richting de bal. Chmielniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WITCH PLE PLE - Widzew RTS Łódź 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WITCH PLE PLE 77%, Widzew RTS Łódź 23%.
WITCH PLE PLE - Widzew RTS Łódź 0:4

46e minuut.
Walendziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Beger onderschept slim de pass. Beger passt de bal zonder na te denken. Chmielniak rent richting de bal. Chmielniak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Waksmundzki is nu in balbezit. Waksmundzki geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kutlular neemt de hoekschop. Dobranschi kopt de bal weg. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Hełminiak is nu in balbezit. Hełminiak geeft een lange en hoge pass. Dobranschi kopt de bal weg. Duvivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvivier schiet op doel. Prokop bokst de bal weg.

59e minuut.
Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi passt de bal in één keer door. Kutlular probeert naar een medespeler te passen. Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak schiet op doel. Prokop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gabriel rent richting de bal. Habelt verovert de bal door een tackle van achteren. Habelt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Duvivier is nu in balbezit. Gabriel verovert de bal door een tackle van achteren. Habelt is nu in balbezit. Habelt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WITCH PLE PLE - Widzew RTS Łódź 0:5

70e minuut.
Beger verovert de bal door een tackle van achteren. Duvivier is nu in balbezit. Beger met een sublieme pass. Kutlular geeft een lange en hoge pass. Gabriel heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dobranschi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Duvivier springt en kopt de bal. Prokop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Habelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WITCH PLE PLE - Widzew RTS Łódź 0:6

71e minuut.
Rezner speelt de bal door. Walendziuk is nu in balbezit. Duvivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvivier geeft een hoge lob. Chmielniak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Marcola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutlular verovert de bal door een tackle van achteren. Kutlular passt de bal zonder na te denken. Habelt is nu in balbezit. Habelt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WITCH PLE PLE - Widzew RTS Łódź 0:7

83e minuut.
Michałowski is nu in balbezit. Kutlular is nu in balbezit. Kutlular passt de bal zonder na te denken. Duvivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvivier draait met de bal, schiet en ... Prokop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Płuciennik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobranschi met de inworp. Habelt rent richting de bal. Habelt geeft een hoge lob. Prokop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prokop probeert naar een medespeler te passen. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi geeft de bal voor. Prokop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Walendziuk rent richting de bal. Kutlular verovert de bal door een tackle van achteren. Kutlular passt de bal zonder na te denken. Habelt rent richting de bal. Habelt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WITCH PLE PLE 73%, Widzew RTS Łódź 27%.
WITCH PLE PLE - Widzew RTS Łódź 0:7