Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCLeakCity LKS Puq
jako taka Tactiek n
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.2 gemiddelde waardering 50.9
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Discepoli passt de bal zonder na te denken. Zhuravlev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuravlev met een sublieme pass. Silveiro rent richting de bal. Silveiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kranc onderschept slim de pass. Kranc met een sublieme pass. Wyrwas onderschept slim de pass. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski schiet op doel. Savaşkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Wyrwas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sofian is nu in balbezit. Sofian schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Nieto Cortés passt de bal met de wreef. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sofian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sofian neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - LKS Puq 0:1

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolimowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Meistermacher de bal. Meistermacher geeft een hoge lob. Wyrwas kopt de bal weg. Savaşkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Meistermacher is nu in balbezit. Meistermacher geeft een lange en hoge pass. Wyrwas probeert de bal aan de voet te houden. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - LKS Puq 0:2

19e minuut.
Kranc speelt de bal door. Griscti Soler is nu in balbezit. Griscti Soler geeft een lange en hoge pass. Sofian rent richting de bal. Sofian haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Sofian passt de bal in één keer door. Kranc is nu in balbezit. Kranc passt de bal zonder na te denken. Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski schiet op doel. Savaşkan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - LKS Puq 0:3

26e minuut.
Meistermacher geeft een hoge lob. Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian verovert de bal door een tackle van achteren. Sofian draait met de bal, schiet en ... Savaşkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - LKS Puq 0:4

40e minuut.
Kranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranc met een sublieme pass. Sofian is nu in balbezit. Sofian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - LKS Puq 0:5

41e minuut.
Meistermacher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranc passt de bal met de wreef. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLeakCity 67%, LKS Puq 33%.
FCLeakCity - LKS Puq 0:5

56e minuut.
Doppler is nu in balbezit. Bolimowski onderschept slim de pass. Kranc is nu in balbezit. Wyrwas is nu in balbezit. Kranc verovert de bal door een tackle van achteren. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kranc probeert de bal met de borst te controleren. Kranc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - LKS Puq 0:6

60e minuut.
Sofian rent richting de bal. Nieto Cortés is nu in balbezit. Nieto Cortés passt de bal zonder na te denken. Sofian rent richting de bal. Sofian draait met de bal, schiet en ... Savaşkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Lisichkov probeert naar een medespeler te passen. Kranc kopt de bal weg. Daar is Meistermacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Meistermacher rent richting de bal. Alliati verovert de bal door een tackle van achteren. Alliati geeft een lange en hoge pass. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Meistermacher geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sofian maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

71e minuut.
Inworp. Meistermacher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bolimowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolimowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - LKS Puq 0:7

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nieto Cortés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kranc rent richting de bal. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Ardemanni probeert naar een medespeler te passen. Sofian probeert naar een medespeler te passen. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - LKS Puq 0:8

88e minuut.
Alekperovas geeft een lange en hoge pass. Abad kopt de bal weg. Griscti Soler probeert de bal aan de voet te houden. Zhuravlev is nu in balbezit. Zhuravlev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLeakCity 66%, LKS Puq 34%.
FCLeakCity - LKS Puq 0:8