Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Jędrzejewo KSK Noteć Inowrocław
532 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 21.8
average Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen average


9e minuut.
Meli verovert de bal door een tackle van achteren. Meli met een sublieme pass. Paluchowski is nu in balbezit. Elias rent richting de bal. Elias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Jędrzejewo - KSK Noteć Inowrocław 1:0

19e minuut.
Klungelig pakt Ipnar de bal. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluchowski onderschept slim de pass. Paluchowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Jędrzejewo - KSK Noteć Inowrocław 2:0

24e minuut.
Bruderek onderschept slim de pass. Bruderek geeft de bal voor. Bociek kopt de bal weg. Daar is Kiongo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiongo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sega is nu in balbezit. Kiongo rent richting de bal. Kiongo probeert naar een medespeler te passen. Paluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluchowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Jędrzejewo 53%, KSK Noteć Inowrocław 47%.
MKS Jędrzejewo - KSK Noteć Inowrocław 2:0

48e minuut.
Bociek is nu in balbezit. Kiongo onderschept slim de pass. Kiongo passt de bal met de wreef. Meli is nu in balbezit. Meli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Karyś is nu in balbezit. Karyś geeft de bal voor. Paluchowski kopt de bal weg. Kober bereikt de bal nog maar net als eerste. Kober schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ptak met de inworp. Sadzawicki geeft de bal voor. Meli bereikt de bal nog maar net als eerste. Meli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bociek is nu in balbezit. Bociek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiongo met een snelle inworp. Elias geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Sadzawicki speelt de bal door. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias passt de bal met de wreef. Paluchowski rent richting de bal. Paluchowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ipnar geeft de bal voor. Inworp. Kiongo met een snelle inworp. Elias rent richting de bal. Elias geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Jędrzejewo 62%, KSK Noteć Inowrocław 38%.
MKS Jędrzejewo - KSK Noteć Inowrocław 2:0