Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twoja madka FC Czarne Pręty
zuchy Tactiek 442
64% Balbezit 36%
21% Spel op eigen helft 79%
32 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 19.2
very good Schieten poor
good Passen weak
good Verdedigen poor


7e minuut.
Gładki is nu in balbezit. Joyaut verovert de bal door een tackle van achteren. Joyaut probeert naar een medespeler te passen. Zuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Świstak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świstak geeft een lange en hoge pass. Wild kopt de bal weg. Zuch is nu in balbezit. Zuch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Zaowocny met een sublieme pass. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaja verovert de bal door een tackle van achteren. Klaja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Joyaut probeert naar een medespeler te passen. Zuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuch probeert naar een medespeler te passen. Wild rent richting de bal. Wild haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - FC Czarne Pręty 1:0

25e minuut.
Klaja met een sublieme pass. Zaowocny heeft problemen om de bal te vangen. Klaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild rent richting de bal. Wild schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - FC Czarne Pręty 2:0

27e minuut.
Zuch verovert de bal door een tackle van achteren. Zuch geeft een hoge lob. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallais rent richting de bal. Gallais haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - FC Czarne Pręty 3:0

29e minuut.
Joyaut speelt de bal door. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Wild de bal. Wild draait met de bal, schiet en ... Muzek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - FC Czarne Pręty 4:0

30e minuut.
Barulski is nu in balbezit. Wild verovert de bal door een tackle van achteren. Zuch is nu in balbezit. Zuch geeft een lange en hoge pass. Wild springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Merino Ruiz kopt de bal weg. Klungelig pakt Żuchowski de bal. Wild rent richting de bal. Wild schiet op doel. Muzek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - FC Czarne Pręty 5:0

34e minuut.
Zuch speelt de bal door. Wild is nu in balbezit. Wild draait met de bal, schiet en ... Żuchowski probeert de bal aan de voet te houden. Muzek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - FC Czarne Pręty 6:0

35e minuut.
Wild passt de bal met de wreef. Merino Ruiz rent richting de bal. Merino Ruiz met een sublieme pass. Klaja is nu in balbezit. Klaja draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Barulski geeft de bal voor. Gallais probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Węglarz is nu in balbezit. Klaja verovert de bal door een tackle van achteren. Klaja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Zuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuch geeft de bal voor. Hanczewski heeft problemen om de bal te vangen. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gładki rent richting de bal. Gładki geeft de bal voor. Inworp. Joyaut met een snelle inworp. Zuch geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twoja madka 26%, FC Czarne Pręty 74%.
Twoja madka - FC Czarne Pręty 6:0

50e minuut.
Harsányi geeft een lange en hoge pass. Joyaut kopt de bal weg. Daar is Wild, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallais bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallais schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Gallais is nu in balbezit. Gallais passt de bal met de wreef. Wild rent richting de bal. Wild schiet op doel. Muzek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - FC Czarne Pręty 7:0

57e minuut.
Zaowocny speelt de bal door. Klaja heeft problemen om de bal te vangen. Gallais onderschept slim de pass. Świstak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Muzek trapt de bal weg. Merino Ruiz kopt de bal weg. Wild rent richting de bal. Wild haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Harsányi is nu in balbezit. Harsányi geeft een hoge lob. Wild is nu in balbezit. Wild draait met de bal, schiet en ... Muzek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Piekarski rent richting de bal. Merino Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino Ruiz passt de bal zonder na te denken. Wild rent richting de bal. Wild schiet op doel. Muzek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Klungelig pakt Żuchowski de bal. Gładki bereikt de bal nog maar net als eerste. Joyaut onderschept slim de pass. Zuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Joyaut speelt de bal door. Zuch rent richting de bal. Piekarski rent richting de bal. Zuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Joyaut geeft een lange en hoge pass. Gallais kopt de bal weg. Merino Ruiz is nu in balbezit. Zuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuch geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Piekarski is nu in balbezit. Zuch verovert de bal door een tackle van achteren. Zuch passt de bal zonder na te denken. Gallais heeft problemen om de bal te vangen. Gallais speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - FC Czarne Pręty 8:0

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Świstak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zuch geeft een hoge lob. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - FC Czarne Pręty 9:0

84e minuut.
Gallais bereikt de bal nog maar net als eerste. Świstak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świstak geeft een hoge lob. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild schiet op doel. Muzek bokst de bal weg.

85e minuut.
Wild heeft problemen om de bal te vangen. Zuch rent richting de bal. Zuch geeft een lange en hoge pass. Wild is nu in balbezit. Wild schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Wild is nu in balbezit. Wild passt de bal zonder na te denken. Zuch rent richting de bal. Zuch haalt uit met een fantastische trap. Muzek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twoja madka 16%, FC Czarne Pręty 84%.
Twoja madka - FC Czarne Pręty 9:0