Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan Lipniki KS Sokołów
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 31.2
poor Schieten good
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Doeltrap. Tyrka trapt de bal weg. Chraca kopt de bal weg. Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Danielczy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biegalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegalski passt de bal met de wreef. Ogryzek is nu in balbezit. Ogryzek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Borzyszkowski probeert de bal aan de voet te houden. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak passt de bal met de wreef. Ragaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragaman geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kulczycki met een sublieme pass. Pyczółka rent richting de bal. Pyczółka passt de bal in één keer door. Ogryzek is nu in balbezit. Ogryzek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Lipniki - KS Sokołów 1:0

26e minuut.
Polański met een sublieme pass. Bonk kan de bal niet met de borst controleren. Bonk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Borzyszkowski de bal. Borzyszkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Suszczyk probeert naar een medespeler te passen. Ragaman rent richting de bal. Ragaman probeert naar een medespeler te passen. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Bonk de bal. Maciesiak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bonk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borzyszkowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kruk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huragan Lipniki - KS Sokołów 1:1

44e minuut.
Ogryzek probeert naar een medespeler te passen. Psikuta heeft problemen om de bal te vangen. Bonk onderschept slim de pass. Bonk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Lipniki - KS Sokołów 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Lipniki 62%, KS Sokołów 38%.
Huragan Lipniki - KS Sokołów 1:2

49e minuut.
Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak geeft de bal voor. Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski haalt uit met een fantastische trap. Kruk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Lipniki - KS Sokołów 1:3

55e minuut.
Maciesiak rent richting de bal. Maciesiak geeft een lange en hoge pass. Danielczy met een sublieme pass. Ragaman rent richting de bal. Ragaman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Lipniki - KS Sokołów 1:4

56e minuut.
Ogryzek speelt de bal door. Klungelig pakt Psikuta de bal. Bonk is nu in balbezit. Bonk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Danielczy speelt de bal door. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski passt de bal in één keer door. Bonk is nu in balbezit. Bonk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Biegalski met een snelle inworp. Psikuta is nu in balbezit. Psikuta passt de bal zonder na te denken. Ogryzek rent richting de bal. Ogryzek schiet op doel. Prus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Tyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragaman onderschept slim de pass. Ragaman met een sublieme pass. Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Lipniki - KS Sokołów 1:5

88e minuut.
Ragaman passt de bal in één keer door. Suszczyk is nu in balbezit. Suszczyk speelt de bal door. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Lipniki - KS Sokołów 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Lipniki 71%, KS Sokołów 29%.
Huragan Lipniki - KS Sokołów 1:6