Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unstoppable RoyalAcademy
451 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Wiergowski speelt de bal door. Ciutol rent richting de bal. Pilichowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pilichowski krijgt een gele kaart. Ciutol is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciutol kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Peściński is nu in balbezit. Wichorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Peściński verovert de bal door een tackle van achteren. Peściński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unstoppable - RoyalAcademy 0:1

6e minuut.
Kitowski geeft de bal voor. Piniacki is nu in balbezit. Piniacki geeft de bal voor. Peściński is nu in balbezit. Peściński draait met de bal, schiet en ... Morda bokst de bal weg.

14e minuut.
Patriak is nu in balbezit. Sędłak onderschept slim de pass. Sędłak schiet op doel. Kitowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unstoppable - RoyalAcademy 0:2

17e minuut.
Klungelig pakt Wichorowski de bal. Peściński bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak rent richting de bal. Peściński verovert de bal door een tackle van achteren. Peściński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bondar is nu in balbezit. Bondar passt de bal zonder na te denken. Pacocha met een sublieme pass. Ciutol is nu in balbezit. Ciutol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Piniacki probeert naar een medespeler te passen. Peściński rent richting de bal. Patriak is nu in balbezit. Peściński onderschept slim de pass. Peściński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unstoppable - RoyalAcademy 0:3

37e minuut.
Dzieł heeft problemen om de bal te vangen. Łangowski is nu in balbezit. Ciutol verovert de bal door een tackle van achteren. Ciutol schiet op doel. Strzykalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unstoppable - RoyalAcademy 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unstoppable 58%, RoyalAcademy 42%.
Unstoppable - RoyalAcademy 1:3

47e minuut.
Sędłak rent richting de bal. Babik onderschept slim de pass. Peściński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peściński krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Babik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kura komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kura probeert naar een medespeler te passen. Wiergowski is nu in balbezit. Bondar maakt een afschuwelijke overtreding. Bondar krijgt een gele kaart. Wiergowski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Wiergowski kan niet meer verder spelen. Makowski komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Dzieł probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak passt de bal zonder na te denken. Makowski rent richting de bal. Makowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unstoppable - RoyalAcademy 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unstoppable 37%, RoyalAcademy 63%.
Unstoppable - RoyalAcademy 2:3