Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Walesowie Janusze Footballu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Stefaniuk is nu in balbezit. Skonieczka rent richting de bal. Stefaniuk onderschept slim de pass. Stefaniuk schiet op doel. Janowicz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Walesowie - Janusze Footballu 1:0

14e minuut.
Trepto onderschept slim de pass. Trepto met een sublieme pass. Talar rent richting de bal. Jaroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroń haalt uit met een fantastische trap. Rzędzian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Inworp. Chmielecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojtaszak is nu in balbezit. Wojtaszak passt de bal zonder na te denken. Chmielecki geeft een lange en hoge pass. Durczak bokst de bal weg.

37e minuut.
Zając kopt de bal weg. Wojtaszak heeft problemen om de bal te vangen. Trepto bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroń rent richting de bal. Jaroń schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Talar de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Walesowie - Janusze Footballu 1:1

44e minuut.
Janowicz onderschept slim de pass. Zając rent richting de bal. Zając geeft een lange en hoge pass. Jaroń heeft problemen om de bal te vangen. Jaroń schiet op doel. Rzędzian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walesowie 64%, Janusze Footballu 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Walesowie - Janusze Footballu 1:1

47e minuut.
Kędzierski geeft de bal voor. Majdan heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chlabicz. Majdan raakt geblesseerd tijdens het duel. Majdan met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trepto verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtaszak begaat een overtreding. Wojtaszak krijgt een gele kaart. Trepto raakt geblesseerd tijdens het duel. Skonieczka komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Czaplicki kopt de bal weg. Jaroń rent richting de bal. Wojtaszak is nu in balbezit. Jaroń verovert de bal door een tackle van achteren. Jaroń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Walesowie - Janusze Footballu 1:2

58e minuut.
Gajewski kopt de bal weg. Majdan rent richting de bal. Majdan met een sublieme pass. Stefaniuk rent richting de bal. Stefaniuk haalt uit met een fantastische trap. Durczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Majdan met een snelle inworp. Cubała geeft een hoge lob. Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Walesowie - Janusze Footballu 2:2

82e minuut.
Talar geeft een lange en hoge pass. Salej heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Wojtaszak zijn tegenspeler op de grond. Wojtaszak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

88e minuut.
Jaroń passt de bal met de wreef. Gajewski is nu in balbezit. Gajewski passt de bal zonder na te denken. Jaroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroń schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walesowie 44%, Janusze Footballu 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Walesowie - Janusze Footballu 2:2