Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grójec KS Dąb Kuraszków
podstawa Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.9 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński passt de bal in één keer door. Daar is Darlewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Auriemma verovert de bal door een tackle van achteren. Auriemma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Widera probeert naar een medespeler te passen. Kaczyński is nu in balbezit. Kaczyński passt de bal zonder na te denken. Auriemma heeft problemen om de bal te vangen. Auriemma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bakiera kopt de bal weg. Klungelig pakt Emsig de bal. Emsig geeft een lange en hoge pass. Auriemma bereikt de bal nog maar net als eerste. Auriemma draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Widera bereikt de bal nog maar net als eerste. Darlewski onderschept slim de pass. Darlewski met een sublieme pass. Gadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sencar met een snelle inworp. Rubalewski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Gałczyński ... Strafschop! Rubalewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaczyński neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Inworp. Sencar met een snelle inworp. Rubalewski is nu in balbezit. Rubalewski schiet op doel. Sęp probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kaczyński zal de hoekschop nemen. Michalczewski bokst de bal weg.

36e minuut.
Boroi geeft de bal voor. Auriemma is nu in balbezit. Auriemma haalt uit met een fantastische trap. Michalczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Sęp probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kikowski met een sublieme pass. Auriemma rent richting de bal. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Auriemma onderschept slim de pass. Auriemma schiet op doel. Michalczewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grójec KS 36%, Dąb Kuraszków 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grójec KS - Dąb Kuraszków 0:0

46e minuut.
Rembisz komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Michalczewski met een harde bal richting middenveld. Widera kopt de bal weg. Ciuchta probeert de bal met de borst te controleren. Kaczyński is nu in balbezit. Kaczyński passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Inworp. Jurek komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Gałczyński speelt de bal door. Gadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jurek. Gadecki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gadecki kan niet meer verder spelen. Zawiślak komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Ciuchta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krbek met de inworp. Kaczyński is nu in balbezit. Kaczyński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boroi geeft een lange en hoge pass. Sęp rent richting de bal. Auriemma is nu in balbezit. Auriemma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piankowski komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Daar is Cichecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cichecki passt de bal in één keer door. Auriemma is nu in balbezit. Rubalewski is nu in balbezit. Rubalewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Darlewski de bal onder controle te krijgen. Rychter rent richting de bal. Zawiślak begaat een overtreding. Zawiślak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grójec KS 41%, Dąb Kuraszków 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grójec KS - Dąb Kuraszków 0:0