Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wieczne Gardło FC Locomotive Tbilisi
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


10e minuut.
Pazoła met een snelle inworp. Kolęda heeft problemen om de bal te vangen. Kolęda probeert naar een medespeler te passen. Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Olejok geeft een hoge lob. Obszański bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoła verovert de bal door een tackle van achteren. Ostręga is nu in balbezit. Ostręga haalt uit met een fantastische trap. Gajosiński bokst de bal weg. Paal!

31e minuut.
Ostręga passt de bal met de wreef. Maśnica is nu in balbezit. Pruchnicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maśnica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Smoła legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Gardło - FC Locomotive Tbilisi 1:0

38e minuut.
Smoła rent richting de bal. Smoła met een sublieme pass. Ostręga rent richting de bal. Ostręga schiet op doel. Na een snelle pass probeert Efir de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wieczne Gardło 45%, FC Locomotive Tbilisi 55%.
Wieczne Gardło - FC Locomotive Tbilisi 1:0

65e minuut.
Merkiewski is nu in balbezit. Olejok verovert de bal door een tackle van achteren. Merkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejok verovert de bal door een tackle van achteren. Olejok geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Szeluga passt de bal in één keer door. Ostręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Efir is nu in balbezit. Ostręga verovert de bal door een tackle van achteren. Ostręga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Gardło - FC Locomotive Tbilisi 2:0

82e minuut.
Merkiewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Olejok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoła geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ostręga haalt uit met een fantastische trap. Maśnica kopt de bal weg. Ostręga rent richting de bal. Ostręga haalt uit met een fantastische trap. Milanowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wieczne Gardło 38%, FC Locomotive Tbilisi 62%.
Wieczne Gardło - FC Locomotive Tbilisi 2:0