Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Miasteczko Śląskie Brave Trees
352 Tactiek 451
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
36 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 26.5
formidable Schieten average
solid Passen poor
good Verdedigen weak


1e minuut.
Mikosiak speelt de bal door. Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dzięciołowski. Dzięciołowski krijgt een gele kaart. Grósz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Borgosz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grabiec maakt een snoekduik en kopt de bal. Bierzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Brave Trees 1:0

4e minuut.
Żymirski passt de bal met de wreef. Szymczak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borgosz. Borgosz krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Bogusz kopt de bal weg. Klungelig pakt Kęska de bal. Grabiec is nu in balbezit. Daar is Grabiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabiec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mikosiak passt de bal zonder na te denken. Daar is Grósz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grósz passt de bal zonder na te denken. Grabiec is nu in balbezit. Grabiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Brave Trees 2:0

25e minuut.
Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiec passt de bal met de wreef. Grósz is nu in balbezit. Grósz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Brave Trees 3:0

36e minuut.
Borgosz met een sublieme pass. Daar is Grósz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grósz geeft de bal voor. Grabiec rent richting de bal. Grabiec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Parrish passt de bal zonder na te denken. Grabiec is nu in balbezit. Grabiec speelt de bal door. Grósz rent richting de bal. Grósz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Wicki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mir met de inworp. Grabiec is nu in balbezit. Grabiec geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Grósz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grósz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Brave Trees 4:0

43e minuut.
Klungelig pakt Żymirski de bal. Grósz onderschept slim de pass. Grabiec is nu in balbezit. Grósz is nu in balbezit. Grósz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Brave Trees 5:0

45e minuut.
Bogusz trapt de bal weg. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski begaat een overtreding. Żymirski krijgt een gele kaart. Parrish is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Parrish zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grabiec is nu in balbezit. Grabiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Miasteczko Śląskie 26%, Brave Trees 74%.
FC Miasteczko Śląskie - Brave Trees 5:0

48e minuut.
Juraule is nu in balbezit. Juraule passt de bal zonder na te denken. Pap probeert naar een medespeler te passen. Grósz rent richting de bal. Grósz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikosiak onderschept slim de pass. Mikosiak speelt de bal door. Grósz is nu in balbezit. Grósz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Brave Trees 6:0

55e minuut.
Borgosz probeert naar een medespeler te passen. Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiec passt de bal in één keer door. Grósz rent richting de bal. Grósz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Brave Trees 7:0

56e minuut.
Kęska met een sublieme pass. Żymirski rent richting de bal. Żymirski passt de bal in één keer door. Szymczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczak schiet op doel. Bleeker bokst de bal weg.

58e minuut.
Klungelig pakt Grósz de bal. Grósz passt de bal in één keer door. Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiec schiet op doel. Bierzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Brave Trees 8:0

60e minuut.
Grósz is nu in balbezit. Cichacki is nu in balbezit. Met opzet legt Tsertikidis zijn tegenspeler op de grond. Tsertikidis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

63e minuut.
Kwast kopt de bal weg. Cichacki is nu in balbezit. Grósz verovert de bal door een tackle van achteren. Grósz geeft de bal voor. Grabiec krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Brave Trees 9:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grósz met een snelle inworp. Kwast is nu in balbezit. Mikosiak onderschept slim de pass. Mikosiak geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Brave Trees 10:0

76e minuut.
Mir rent richting de bal. Mir geeft een hoge lob. Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz haalt uit met een fantastische trap. Bierzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Brave Trees 11:0

78e minuut.
Kęska rent richting de bal. Mir rent richting de bal. Mir geeft een lange en hoge pass. Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bierzyński trapt de bal weg van het doel. Mikosiak kopt de bal weg. Klungelig pakt Wicki de bal. Grabiec is nu in balbezit. Grabiec haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Cichacki geeft een lange en hoge pass. Pap bereikt de bal nog maar net als eerste. Pap speelt de bal door. Grabiec is nu in balbezit. Grabiec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dzięciołowski met een snelle inworp. Mikosiak is nu in balbezit. Mikosiak passt de bal met de wreef. Grabiec is nu in balbezit. Grabiec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grósz rent richting de bal. Grósz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Brave Trees 12:0

89e minuut.
Żymirski speelt de bal door. Klungelig pakt Czecholiński de bal. Grabiec onderschept slim de pass. Grabiec haalt uit met een fantastische trap. Bierzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Brave Trees 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Miasteczko Śląskie 21%, Brave Trees 79%.
FC Miasteczko Śląskie - Brave Trees 13:0