Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Locomotive Tbilisi Polonia Poraj
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 28.5
poor Schieten adequate
weak Passen adequate
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Kolęda rent richting de bal. Pajarito onderschept slim de pass. Pajarito geeft een lange en hoge pass. Vuičekas heeft problemen om de bal te vangen. Vuičekas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gajosiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Odzimkowski kopt de bal weg. Pruchnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Draba verovert de bal door een tackle van achteren. Draba draait met de bal, schiet en ... Gajosiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Vuičekas is nu in balbezit. Vuičekas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Locomotive Tbilisi - Polonia Poraj 0:1

15e minuut.
Draba rent richting de bal. Obszański rent richting de bal. Draba verovert de bal door een tackle van achteren. Draba schiet op doel. Bojas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Locomotive Tbilisi - Polonia Poraj 0:2

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Kolęda de bal onder controle te krijgen. Pajarito bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajarito passt de bal in één keer door. Draba rent richting de bal. Draba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Draba verovert de bal door een tackle van achteren. Draba passt de bal zonder na te denken. Vuičekas rent richting de bal. Vuičekas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Efir de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Locomotive Tbilisi - Polonia Poraj 0:3

28e minuut.
Draba probeert de bal aan de voet te houden. Draba met een sublieme pass. Vuičekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Vuičekas de bal. Vuičekas schiet op doel. Gajosiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Odzimkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Odzimkowski geeft de bal voor. Vuičekas rent richting de bal. Vuičekas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Efir de bal onder controle te krijgen. Gajosiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Obszański is nu in balbezit. Draba onderschept slim de pass. Draba passt de bal met de wreef. Vuičekas is nu in balbezit. Vuičekas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Locomotive Tbilisi 73%, Polonia Poraj 27%.
FC Locomotive Tbilisi - Polonia Poraj 0:3

49e minuut.
Bachmatiuk rent richting de bal. Bałaban onderschept slim de pass. Bałaban met een sublieme pass. Vuičekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuičekas schiet op doel. Gajosiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Rabiniak met de inworp. Pajarito is nu in balbezit. Pajarito geeft een lange en hoge pass. Daar is Vuičekas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vuičekas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Vuičekas de bal. Milanowski rent richting de bal. Milanowski passt de bal in één keer door. Grzybek rent richting de bal. Grzybek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Bojas rent richting de bal. Vuičekas onderschept slim de pass. Draba bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuičekas rent richting de bal. Vuičekas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Locomotive Tbilisi - Polonia Poraj 0:4

80e minuut.
Kolęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Draba verovert de bal door een tackle van achteren. Draba passt de bal zonder na te denken. Vuičekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuičekas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Vuičekas heeft problemen om de bal te vangen. Bojas rent richting de bal. Vuičekas verovert de bal door een tackle van achteren. Vuičekas haalt uit met een fantastische trap. Milanowski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pajarito probeert naar een medespeler te passen. Draba speelt de bal door. Vuičekas heeft problemen om de bal te vangen. Draba bereikt de bal nog maar net als eerste. Draba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Locomotive Tbilisi 71%, Polonia Poraj 29%.
FC Locomotive Tbilisi - Polonia Poraj 0:4