Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OKS Jeziorak Szczecin Kozie Młoty
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Brona met een snelle inworp. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Banek onderschept slim de pass. Banek schiet op doel. Kołecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - Kozie Młoty 1:0

11e minuut.
Krzystyniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojdat rent richting de bal. Wojdat met een sublieme pass. Siarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siarzewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OKS Jeziorak Szczecin - Kozie Młoty 1:1

19e minuut.
Wojdat rent richting de bal. Wojdat speelt de bal door. Siarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siarzewski haalt uit met een fantastische trap. Przyrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Burzań probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Komasiński neemt de hoekschop. Wojdat krijgt zijn hoofd ertegen. Przyrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - Kozie Młoty 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Jeziorak Szczecin 55%, Kozie Młoty 45%.
OKS Jeziorak Szczecin - Kozie Młoty 1:2

64e minuut.
Buryta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trybuła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Banek is nu in balbezit. Banek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Buryta probeert naar een medespeler te passen. Dzieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiuta is nu in balbezit. Dzieł onderschept slim de pass. Dzieł draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Terek rent richting de bal. Wieruchowski is nu in balbezit. Terek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wieruchowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

80e minuut.
Fiuta met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Hordyński de bal. Terek onderschept slim de pass. Terek haalt uit met een fantastische trap. Burzań probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - Kozie Młoty 1:3

85e minuut.
Wieruchowski rent richting de bal. Wieruchowski speelt de bal door. Buryta heeft problemen om de bal te vangen. Banek bereikt de bal nog maar net als eerste. Banek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mikruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikruta passt de bal met de wreef. Dzieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieł schiet op doel. Kołecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - Kozie Młoty 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Jeziorak Szczecin 49%, Kozie Młoty 51%.
OKS Jeziorak Szczecin - Kozie Młoty 2:3