Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niteo Nox Star Poland
451 Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.9 gemiddelde waardering 22
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Matras geeft de bal voor. Ejsmont heeft problemen om de bal te vangen. Ejsmont passt de bal zonder na te denken. Galikowski is nu in balbezit. Galikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kobyłka bereikt de bal nog maar net als eerste. Galikowski is nu in balbezit. Met opzet legt Kobyłka zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kobyłka moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kobyłka schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

8e minuut.
Pulower is nu in balbezit. Pulower geeft de bal voor. Zacharski kopt de bal weg. Bimbrowski is nu in balbezit. Bimbrowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Galikowski rent richting de bal. Daar is Warać, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gagatek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gagatek krijgt een gele kaart. Warać raakt geblesseerd tijdens het duel. Galikowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Niteo Nox - Star Poland 0:1

15e minuut.
Galikowski rent richting de bal. Stelmaszewski onderschept slim de pass. Stelmaszewski speelt de bal door. Bimbrowski is nu in balbezit. Bimbrowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Zębacki speelt de bal door. Żółkiewski is nu in balbezit. Bachmatiuk maakt een afschuwelijke overtreding. Bachmatiuk krijgt een gele kaart. Żółkiewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wędrowycz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Warać bereikt de bal nog maar net als eerste. Warać passt de bal in één keer door. Galikowski rent richting de bal. Galikowski haalt uit met een fantastische trap. Brzeszczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niteo Nox - Star Poland 0:2

27e minuut.
Wędrowycz kopt de bal weg. Daar is Ejsmont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ejsmont passt de bal met de wreef. Galikowski is nu in balbezit. Galikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niteo Nox - Star Poland 0:3

32e minuut.
Wędrowycz kopt de bal weg. Stelmaszewski is nu in balbezit. Stelmaszewski passt de bal in één keer door. Bimbrowski rent richting de bal. Bimbrowski haalt uit met een fantastische trap. Kruski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niteo Nox 62%, Star Poland 38%.
Niteo Nox - Star Poland 0:3

54e minuut.
Widera geeft de bal voor. Warać rent richting de bal. Warać passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Galikowski de bal. Galikowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Stelmaszewski de bal onder controle te krijgen. Marczak speelt de bal door. Galikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Galikowski draait met de bal, schiet en ... Brzeszczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niteo Nox - Star Poland 0:4

83e minuut.
Zębacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Warać bereikt de bal nog maar net als eerste. Zębacki maakt een afschuwelijke overtreding. Warać raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Warać kan niet meer verder spelen. Wierzchowski komt het veld opgelopen. Marczak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brzeszczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Wędrowycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacharski verovert de bal door een tackle van achteren. Zacharski speelt de bal door. Bimbrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbrowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Marczak met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Przepiera zal de hoekschop nemen. Kruski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niteo Nox 53%, Star Poland 47%.
Niteo Nox - Star Poland 0:4