Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mszczące Arbuzy Czarne Koszule
Normal Tactiek I_tac
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
18.3 gemiddelde waardering 30
weak Schieten adequate
poor Passen good
poor Verdedigen average


8e minuut.
Rossano bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossano verovert de bal door een tackle van achteren. Rossano geeft de bal voor. Wojtaszewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszczące Arbuzy - Czarne Koszule 0:1

11e minuut.
Pietrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossano onderschept slim de pass. Rossano speelt de bal door. Wojtaszewski rent richting de bal. Wojtaszewski schiet op doel. Paal! Baliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszczące Arbuzy - Czarne Koszule 0:2

13e minuut.
Wojtaszewski is nu in balbezit. Wojtaszewski passt de bal met de wreef. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossano rent richting de bal. Rossano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszczące Arbuzy - Czarne Koszule 0:3

15e minuut.
Vachromejevas geeft een lange en hoge pass. Rossano kopt de bal weg. Daar is Guentzel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtaszewski is nu in balbezit. Wojtaszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszczące Arbuzy - Czarne Koszule 0:4

16e minuut.
Wojtaszewski onderschept slim de pass. Rossano probeert naar een medespeler te passen. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap. Baliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszczące Arbuzy - Czarne Koszule 0:5

21e minuut.
Korczyk passt de bal in één keer door. Wojtaszewski is nu in balbezit. Juśko maakt een afschuwelijke overtreding. Juśko is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Wojtaszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Micsoniu met een snel genomen vrije trap. Sułkowski rent richting de bal. Sułkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mszczące Arbuzy - Czarne Koszule 0:6

24e minuut.
Pietrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossano onderschept slim de pass. Rossano speelt de bal door. Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Baliński met een sublieme pass. Mizia controleert de bal met de borst. Houtkoop probeert naar een medespeler te passen. Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Sekuła de bal. Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Guentzel de bal onder controle te krijgen. Baliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mszczące Arbuzy - Czarne Koszule 0:7

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baliński met een harde bal richting middenveld. Micsoniu kopt de bal weg. Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung geeft een hoge lob. Sułkowski kopt de bal weg. Wojtaszewski rent richting de bal. Wojtaszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mszczące Arbuzy 77%, Czarne Koszule 23%.
Mszczące Arbuzy - Czarne Koszule 0:7

47e minuut.
Houtkoop passt de bal zonder na te denken. Rossano rent richting de bal. Rossano geeft een hoge lob. Sułkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Brzeziński geeft de bal voor. Jung is nu in balbezit. Micsoniu geeft een lange en hoge pass. Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski schiet op doel. Baliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Inworp. Nieto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Houtkoop heeft problemen om de bal te vangen. Houtkoop geeft een hoge lob. Sułkowski heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sułkowski is nu in balbezit. Rossano is nu in balbezit. Rossano probeert naar een medespeler te passen. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Vachromejevas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guc met een snelle inworp. Mizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Rossano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossano passt de bal met de wreef. Wojtaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Wojtaszewski haalt uit met een fantastische trap. Baliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszczące Arbuzy - Czarne Koszule 0:8

66e minuut.
Brzeziński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nieto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Houtkoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtkoop geeft de bal voor. Baliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Korczyk is nu in balbezit. Korczyk geeft de bal voor. Klungelig pakt Lasocki de bal. Wojtaszewski is nu in balbezit. Wojtaszewski passt de bal zonder na te denken. Baliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wojtaszewski rent richting de bal. Wojtaszewski haalt uit met een fantastische trap. Baliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszczące Arbuzy - Czarne Koszule 0:9

77e minuut.
Lasocki is nu in balbezit. Rossano onderschept slim de pass. Rossano passt de bal zonder na te denken. Daar is Wojtaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtaszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszczące Arbuzy - Czarne Koszule 0:10

79e minuut.
Sekuła is nu in balbezit. Rossano is nu in balbezit. Rossano passt de bal zonder na te denken. Wojtaszewski rent richting de bal. Wojtaszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Houtkoop geeft een lange en hoge pass. Guentzel is nu in balbezit. Guentzel geeft een lange en hoge pass. Houtkoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtkoop geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Inworp. Nieto met de inworp. Houtkoop geeft een hoge lob. Wojtaszewski is nu in balbezit. Wojtaszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszczące Arbuzy - Czarne Koszule 0:11

83e minuut.
Sułkowski met een sublieme pass. Rossano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossano passt de bal met de wreef. Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszczące Arbuzy - Czarne Koszule 0:12

87e minuut.
Houtkoop is nu in balbezit. Houtkoop passt de bal met de wreef. Daar is Sułkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto geeft een lange en hoge pass. Baliński bokst de bal weg.

89e minuut.
Houtkoop probeert naar een medespeler te passen. Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu geeft de bal voor. Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski schiet op doel. Baliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guentzel is nu in balbezit. Rossano onderschept slim de pass. Rossano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszczące Arbuzy - Czarne Koszule 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mszczące Arbuzy 80%, Czarne Koszule 20%.
Mszczące Arbuzy - Czarne Koszule 0:13