Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Kaloryfery Legia Warszawa1916
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten unsatisfactory
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Piejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordyński onderschept slim de pass. Olechowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hordyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Hordyński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Kempny kopt de bal weg. Benczyński heeft problemen om de bal te vangen. Śmiech met een sublieme pass. Renusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Renusz haalt uit met een fantastische trap. Dziwisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mołda zal de hoekschop nemen. Dziwisz probeert naar een medespeler te passen. Dyduch rent richting de bal. Dyduch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kaloryfery - Legia Warszawa1916 0:1

29e minuut.
Mołda is nu in balbezit. Mołda met een sublieme pass. Benczyński is nu in balbezit. Renusz verovert de bal door een tackle van achteren. Renusz draait met de bal, schiet en ... Dziwisz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Kaloryfery 52%, Legia Warszawa1916 48%.
Victoria Kaloryfery - Legia Warszawa1916 0:1

49e minuut.
Klimko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benczyński. Klimko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klimko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Renusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Renusz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mosór trapt de bal weg. Olechowski kopt de bal weg. Renusz is nu in balbezit. Renusz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mosór probeert naar een medespeler te passen. Renusz kopt de bal weg. Śmiech rent richting de bal. Śmiech schiet op doel. Renusz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Kaloryfery 59%, Legia Warszawa1916 41%.
Victoria Kaloryfery - Legia Warszawa1916 0:1