Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Warszawa1916 Victoria Kaloryfery
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Szot met een snelle inworp. Mientus rent richting de bal. Mientus passt de bal met de wreef. Hordyński is nu in balbezit. Hordyński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Piejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Piejko speelt de bal door. Renusz rent richting de bal. Renusz draait met de bal, schiet en ... Radacki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślak geeft een lange en hoge pass. Derka rent richting de bal. Dyduch is nu in balbezit. Dyduch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa1916 - Victoria Kaloryfery 1:0

13e minuut.
Podolis met een sublieme pass. Inworp. Mołda met de inworp. Olechowski rent richting de bal. Olechowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Śmiech heeft problemen om de bal te vangen. Śmiech speelt de bal door. Renusz is nu in balbezit. Renusz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Renusz draait met de bal, schiet en ... Miętkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Piłka de bal. Śmiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiech geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Gaszyński probeert wanhopig de bal te grijpen. Renusz rent richting de bal. Renusz haalt uit met een fantastische trap. Gaszyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legia Warszawa1916 - Victoria Kaloryfery 1:1

19e minuut.
Mołda onderschept slim de pass. Piejko is nu in balbezit. Derka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyduch is nu in balbezit. Dyduch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ślak is nu in balbezit. Piejko rent richting de bal. Piejko probeert naar een medespeler te passen. Derka is nu in balbezit. Derka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Derka passt de bal met de wreef. Dyduch rent richting de bal. Filipczak rent richting de bal. Dyduch verovert de bal door een tackle van achteren. Dyduch draait met de bal, schiet en ... Mosór probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Szot speelt de bal door. Piejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Piejko passt de bal in één keer door. Renusz is nu in balbezit. Renusz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Mołda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mołda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Radacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renusz rent richting de bal. Renusz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Warszawa1916 43%, Victoria Kaloryfery 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legia Warszawa1916 - Victoria Kaloryfery 1:1

46e minuut.
Dyduch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kobiela komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Mołda rent richting de bal. Mołda speelt de bal door. Renusz rent richting de bal. Olechowski rent richting de bal. Olechowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Podolis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mołda met de inworp. Olechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Renusz is nu in balbezit. Renusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa1916 - Victoria Kaloryfery 1:2

77e minuut.
Kokosiński met een sublieme pass. Śmiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiech speelt de bal door. Renusz is nu in balbezit. Renusz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Warszawa1916 57%, Victoria Kaloryfery 43%.
Legia Warszawa1916 - Victoria Kaloryfery 1:2