Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elusiowe Potworki KMT
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Jelec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubica is nu in balbezit. Kubica geeft de bal voor. Daar is Jończy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jończy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Jelec onderschept slim de pass. Jelec probeert naar een medespeler te passen. Kubica rent richting de bal. Kosznik rent richting de bal. Kosznik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elusiowe Potworki - KMT 1:0

19e minuut.
Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Macieszczuk onderschept slim de pass. Łęgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęgowski schiet op doel. Węgrowiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elusiowe Potworki - KMT 1:1

25e minuut.
Łęgowski rent richting de bal. Macieszczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęgowski verovert de bal door een tackle van achteren. Faliński rent richting de bal. Faliński haalt uit met een fantastische trap. Węgrowiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Zassowski met een sublieme pass. Majerski geeft een lange en hoge pass. Kempny kopt de bal weg. Faliński is nu in balbezit. Faliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elusiowe Potworki 43%, KMT 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elusiowe Potworki - KMT 1:1

52e minuut.
Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski probeert naar een medespeler te passen. Faliński heeft problemen om de bal te vangen. Łęgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęgowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Węgrowiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Szek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szek geeft de bal voor. Żabski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kubica rent richting de bal. Kubica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elusiowe Potworki - KMT 2:1

64e minuut.
Majerski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Faliński de bal. Szek rent richting de bal. Faliński rent richting de bal. Faliński haalt uit met een fantastische trap. Węgrowiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elusiowe Potworki - KMT 2:2

70e minuut.
Jończy bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jończy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jończy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Majerski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baszkowski is nu in balbezit. Kosznik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kosznik krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Kosznik rent richting de bal. Kubica rent richting de bal. Kosznik is nu in balbezit. Kubica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubica haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elusiowe Potworki 39%, KMT 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elusiowe Potworki - KMT 2:2
KMT