Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpik Chełmce Pachoły Marcina
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Silnicki is nu in balbezit. Silnicki passt de bal met de wreef. Ogierman rent richting de bal. Dymek verovert de bal door een tackle van achteren. Dymek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ogierman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymek verovert de bal door een tackle van achteren. Tomalik rent richting de bal. Dymek onderschept slim de pass. Dymek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

41e minuut.
Gąbka passt de bal in één keer door. Madera heeft problemen om de bal te vangen. Suszczyk rent richting de bal. Madera verovert de bal door een tackle van achteren. Madera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gorgoń speelt de bal door. Dymek is nu in balbezit. Dymek probeert naar een medespeler te passen. Szmer is nu in balbezit. Szmer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Gorgoń met een sublieme pass. Dymek rent richting de bal. Rzeszutek begaat een overtreding. Dymek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dymek kan niet meer verder spelen. Szary komt het veld opgelopen. Tybora met een snel genomen vrije trap. Szmer is nu in balbezit. Wroński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szmer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szary neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpik Chełmce - Pachoły Marcina 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpik Chełmce 36%, Pachoły Marcina 64%.
Olimpik Chełmce - Pachoły Marcina 1:0

53e minuut.
Szmer is nu in balbezit. Tomalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmer onderschept slim de pass. Szary bereikt de bal nog maar net als eerste. Szary haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Daar is Ogierman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmer rent richting de bal. Wroński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szmer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szary legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpik Chełmce - Pachoły Marcina 2:0

67e minuut.
Jaskółka verovert de bal door een tackle van achteren. Jaskółka geeft een hoge lob. Tybora probeert naar een medespeler te passen. Stempski rent richting de bal. Stempski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Ogierman de bal onder controle te krijgen. Stempski rent richting de bal. Stempski passt de bal zonder na te denken. Szmer rent richting de bal. Szmer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Tybora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąbka is nu in balbezit. Jaskółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka verovert de bal door een tackle van achteren. Gąbka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpik Chełmce - Pachoły Marcina 2:1

85e minuut.
Szmer is nu in balbezit. Szmer passt de bal met de wreef. Wroński verovert de bal door een tackle van achteren. Gorgoń rent richting de bal. Gorgoń haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpik Chełmce - Pachoły Marcina 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpik Chełmce 51%, Pachoły Marcina 49%.
Olimpik Chełmce - Pachoły Marcina 3:1