Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Nekla Fremeni
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Trawiński kopt de bal weg. Bućko heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Jaszczerski zijn tegenspeler op de grond. Jaszczerski krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Bożym met een sublieme pass. Mallek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallek passt de bal met de wreef. Zgoda rent richting de bal. Zgoda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Nekla - Fremeni 1:0

25e minuut.
Dołęga geeft de bal voor. Daar is Mieleszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mieleszko passt de bal in één keer door. Blaszkiewicz rent richting de bal. Blaszkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Nekla - Fremeni 1:1

28e minuut.
Nowaczek speelt de bal door. Suchan rent richting de bal. Kraśkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suchan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaszczerski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Ostoja rent richting de bal. Blaszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Blaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Wyrębiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Kurdubski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Nekla - Fremeni 1:2

40e minuut.
Trawiński kopt de bal weg. Daar is Okienko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgoda onderschept slim de pass. Zgoda schiet op doel. Ziętarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Nekla - Fremeni 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Nekla 36%, Fremeni 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Nekla - Fremeni 2:2

50e minuut.
Fydrych is nu in balbezit. Mallek onderschept slim de pass. Mallek geeft de bal voor. Blaszkiewicz is nu in balbezit. Blaszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Fydrych geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bożym met een snelle inworp. Siarzewski rent richting de bal. Siarzewski geeft de bal voor. Ziętarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Bućko met een sublieme pass. Zgoda is nu in balbezit. Zgoda passt de bal zonder na te denken. Siarzewski rent richting de bal. Siarzewski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Nekla - Fremeni 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Nekla 31%, Fremeni 69%.
Team Nekla - Fremeni 3:2