Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-24 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0022
  • Stadion: Fremeni Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3099
Fremeni FC Stoczniowiec
Normal Tactiek 433
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 47.5
poor Schieten formidable
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Cottini geeft een lange en hoge pass. Wszędybył probeert naar een medespeler te passen. Pitkäjärvi kopt de bal weg. Lupescu is nu in balbezit. Lupescu draait met de bal, schiet en ... Wszędybył kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Lupescu is nu in balbezit. Ortigosa Burgos rent richting de bal. Lupescu rent richting de bal. Lupescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fremeni - FC Stoczniowiec 0:1

8e minuut.
Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini met een sublieme pass. Daar is Lupescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupescu haalt uit met een fantastische trap. Wszędybył werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fremeni - FC Stoczniowiec 0:2

10e minuut.
Ortigosa Burgos probeert de bal met de borst te controleren. Pitkäjärvi rent richting de bal. Pitkäjärvi passt de bal in één keer door. Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fremeni - FC Stoczniowiec 0:3

12e minuut.
Ortigosa Burgos verovert de bal door een tackle van achteren. Ortigosa Burgos passt de bal in één keer door. Cottini probeert naar een medespeler te passen. Lupescu rent richting de bal. Lupescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fremeni - FC Stoczniowiec 0:4

16e minuut.
Fydrych is nu in balbezit. Pavlič verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlič passt de bal in één keer door. Lupescu is nu in balbezit. Lupescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cottini rent richting de bal. Cottini haalt uit met een fantastische trap. Wszędybył kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Pitkäjärvi heeft problemen om de bal te vangen. Pitkäjärvi passt de bal met de wreef. Lupescu rent richting de bal. Lupescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fremeni - FC Stoczniowiec 0:5

20e minuut.
Lupescu is nu in balbezit. Ortigosa Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu schiet op doel. Wszędybył werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fremeni - FC Stoczniowiec 0:6

23e minuut.
Wild is nu in balbezit. Wild geeft een lange en hoge pass. Daar is Lupescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupescu schiet op doel. Wszędybył maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fremeni - FC Stoczniowiec 0:7

25e minuut.
Fydrych is nu in balbezit. Ortigosa Burgos rent richting de bal. Ortigosa Burgos speelt de bal door. Lupescu rent richting de bal. Lupescu haalt uit met een fantastische trap. Wszędybył verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pavlič passt de bal zonder na te denken. Cottini is nu in balbezit. Cottini probeert naar een medespeler te passen. Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wszędybył trapt de bal weg van het doel. Pitkäjärvi kopt de bal weg. Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fremeni - FC Stoczniowiec 0:8

31e minuut.
Dołęga geeft de bal voor. Inworp. Wild met een snelle inworp. Cottini rent richting de bal. Cottini geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pavlič met een sublieme pass. Wild rent richting de bal. Wild speelt de bal door. Lupescu rent richting de bal. Lupescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Wszędybył verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Okienko is nu in balbezit. Okienko geeft de bal voor. Wild kopt de bal weg. Lupescu rent richting de bal. Lupescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fremeni - FC Stoczniowiec 0:9

41e minuut.
Pitkäjärvi heeft problemen om de bal te vangen. Pitkäjärvi passt de bal met de wreef. Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu schiet op doel. Dołęga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pirotti verovert de bal door een tackle van achteren. Pirotti geeft de bal voor. Cottini kopt de bal weg. Lupescu kan de bal niet met de borst controleren. Lupescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fremeni 69%, FC Stoczniowiec 31%.
Fremeni - FC Stoczniowiec 0:9

46e minuut.
Zapata komt het veld opgelopen. Striker komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Lupescu rent richting de bal. Dołęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cottini geeft de bal voor. Ortigosa Burgos geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lupescu rent richting de bal. De bal raakt de paal. Lupescu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fremeni - FC Stoczniowiec 0:10

49e minuut.
Klungelig pakt Pavlič de bal. Pavlič met een sublieme pass. Cottini rent richting de bal. Cottini geeft de bal voor. Lupescu krijgt zijn hoofd ertegen. Wszędybył probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Pavlič geeft een lange en hoge pass. Ortigosa Burgos kopt de bal weg. Cottini met een sublieme pass. Ortigosa Burgos is nu in balbezit. Ortigosa Burgos schiet op doel. Wszędybył probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Dołęga geeft een hoge lob. Laskowiec is nu in balbezit. Laskowiec passt de bal in één keer door. Wild geeft een hoge lob. Lupescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Fydrych de bal. Lupescu is nu in balbezit. Lupescu haalt uit met een fantastische trap. Wszędybył maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fremeni - FC Stoczniowiec 0:11

59e minuut.
Ortigosa Burgos is nu in balbezit. Ortigosa Burgos passt de bal zonder na te denken. Lupescu rent richting de bal. Lupescu schiet op doel. Wszędybył werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fremeni - FC Stoczniowiec 0:12

59e minuut.
Ortigosa Burgos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boca komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Wszędybył met een harde bal richting middenveld. Pavlič kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Boca de bal onder controle te krijgen. Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu passt de bal in één keer door. Dołęga is nu in balbezit. Cottini onderschept slim de pass. Cottini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fremeni - FC Stoczniowiec 0:13

72e minuut.
Cottini passt de bal met de wreef. Boca rent richting de bal. Boca passt de bal zonder na te denken. Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Daar is Lupescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lupescu haalt uit met een fantastische trap. Wszędybył probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fremeni - FC Stoczniowiec 0:14

79e minuut.
Laskowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskowiec geeft een lange en hoge pass. Daar is Dołęga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupescu is nu in balbezit. Lupescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fremeni - FC Stoczniowiec 0:15

81e minuut.
Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini verovert de bal door een tackle van achteren. Cottini speelt de bal door. Lupescu rent richting de bal. Lupescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pavlič kopt de bal weg. Okienko rent richting de bal. Lupescu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Boca de bal. Boca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zapata met een snelle inworp. Boca geeft de bal voor. Lupescu krijgt zijn hoofd ertegen. Wszędybył maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fremeni 80%, FC Stoczniowiec 20%.
Fremeni - FC Stoczniowiec 0:15