Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Piekło THC Węgrów
352 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 36.6
solid Schieten good
average Passen weak
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Kieliński is nu in balbezit. Kieliński geeft een hoge lob. Sokołowski kopt de bal weg. Widera rent richting de bal. Widera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Romano de bal. Sokołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokołowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Majerczyk rent richting de bal. Widera onderschept slim de pass. Jęczmionka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Widera raakt geblesseerd tijdens het duel. Jarosik wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Niemyski passt de bal in één keer door. Sokołowski is nu in balbezit. Sokołowski passt de bal zonder na te denken. Widera rent richting de bal. Widera haalt uit met een fantastische trap. Leal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Majerczyk heeft problemen om de bal te vangen. Frontczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontczek met een sublieme pass. Sokołowski rent richting de bal. Sokołowski schiet op doel. Leal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Frontczek is nu in balbezit. Frontczek passt de bal zonder na te denken. Sokołowski rent richting de bal. Sokołowski haalt uit met een fantastische trap. Leal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Widera is nu in balbezit. Widera geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Romano de bal. Sokołowski is nu in balbezit. Sokołowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
de la Guardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Balent rent richting de bal. Balent speelt de bal door. de la Guardia is nu in balbezit. de la Guardia haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Piekło 37%, THC Węgrów 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Piekło - THC Węgrów 0:0

49e minuut.
Czerep trapt de bal weg van het doel. Jęczmionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczmionka probeert naar een medespeler te passen. de la Guardia rent richting de bal. de la Guardia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Sánchez Soler passt de bal met de wreef. Balent controleert de bal met de borst. Balent geeft een hoge lob. de la Guardia rent richting de bal. de la Guardia draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Marynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marynarz geeft een hoge lob. Inworp. Niemyski met een snelle inworp. Frontczek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Socki trapt de bal weg van het doel. Frontczek heeft problemen om de bal te vangen. Frontczek probeert naar een medespeler te passen. Sokołowski is nu in balbezit. Sokołowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Piekło 46%, THC Węgrów 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Piekło - THC Węgrów 0:0