Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Glutines CHAD United
Attack Tactiek 451
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
29 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 24.7
solid Schieten weak
solid Passen weak
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Zborowski rent richting de bal. Zborowski met een sublieme pass. Daar is Marusarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Brzuchalski kopt de bal weg. Pol heeft problemen om de bal te vangen. Magdziej probeert naar een medespeler te passen. Marusarz rent richting de bal. Marusarz haalt uit met een fantastische trap. Wichniarek bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Figielski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koszycki met de inworp. Gajda heeft problemen om de bal te vangen. Gajda geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pol kopt de bal weg. Klungelig pakt Noszczyk de bal. Kochański geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zborowski de bal. Zborowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glutines - CHAD United 1:0

10e minuut.
Fraczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kochański geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zborowski krijgt zijn hoofd ertegen. Wichniarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glutines - CHAD United 2:0

12e minuut.
Pol kopt de bal weg. Magdziej heeft problemen om de bal te vangen. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej onderschept slim de pass. Magdziej geeft een lange en hoge pass. Wichniarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Figielski heeft problemen om de bal te vangen. Zborowski is nu in balbezit. Zborowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Figielski de bal onder controle te krijgen. Wichniarek bokst de bal weg.

19e minuut.
Klungelig pakt Noszczyk de bal. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej passt de bal zonder na te denken. Marusarz is nu in balbezit. Marusarz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Magdziej probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Politankiewicz rent richting de bal. Politankiewicz passt de bal zonder na te denken. Brożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gontarewicz heeft problemen om de bal te vangen. Magdziej is nu in balbezit. Noszczyk rent richting de bal. Magdziej verovert de bal door een tackle van achteren. Magdziej haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Marusarz verovert de bal door een tackle van achteren. Marusarz passt de bal zonder na te denken. Kochański rent richting de bal. Kochański draait met de bal, schiet en ... Wichniarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glutines - CHAD United 3:0

42e minuut.
Wichniarek probeert naar een medespeler te passen. Gajda geeft een hoge lob. Daar is Fraczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marusarz rent richting de bal. Marusarz schiet op doel. Wichniarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Glutines 26%, CHAD United 74%.
FC Glutines - CHAD United 3:0

46e minuut.
Gajda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koszycki geeft een lange en hoge pass. Kochański controleert de bal met de borst. Magdziej geeft een lange en hoge pass. Zborowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Pol kopt de bal weg. Magdziej speelt de bal door. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski draait met de bal, schiet en ... Wichniarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glutines - CHAD United 4:0

49e minuut.
Pol speelt de bal door. Kochański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochański probeert naar een medespeler te passen. Marusarz is nu in balbezit. Marusarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Marusarz is nu in balbezit. Noszczyk probeert naar een medespeler te passen. Marusarz is nu in balbezit. Marusarz schiet op doel. Wichniarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glutines - CHAD United 5:0

61e minuut.
Marusarz is nu in balbezit. Fraczek onderschept slim de pass. Magdziej verovert de bal door een tackle van achteren. Magdziej passt de bal met de wreef. Zborowski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pol kopt de bal weg. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej met een sublieme pass. Marusarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marusarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kochański passt de bal zonder na te denken. Koszycki rent richting de bal. Koszycki passt de bal in één keer door. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glutines - CHAD United 6:0

77e minuut.
Białożyt geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pazio met een snelle inworp. Borczuch rent richting de bal. Borczuch geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Wichniarek met een harde bal richting middenveld. Magdziej kopt de bal weg. Zborowski rent richting de bal. Zborowski haalt uit met een fantastische trap. Wichniarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kochański is nu in balbezit. Kochański probeert naar een medespeler te passen. Magdziej is nu in balbezit. Marusarz is nu in balbezit. Marusarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rejski met een snelle inworp. Borczuch probeert de bal met de borst te controleren. Gajda geeft een lange en hoge pass. Marusarz controleert de bal met de borst. Marusarz draait met de bal, schiet en ... Wichniarek bokst de bal weg. Marusarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marusarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glutines - CHAD United 7:0

87e minuut.
Marusarz rent richting de bal. Marusarz passt de bal met de wreef. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski schiet op doel. Wichniarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glutines - CHAD United 8:0

88e minuut.
Klungelig pakt Gontarewicz de bal. Marusarz verovert de bal door een tackle van achteren. Marusarz met een sublieme pass. Daar is Zborowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zborowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glutines - CHAD United 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Glutines 26%, CHAD United 74%.
FC Glutines - CHAD United 9:0