Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0024
  • Stadion: fc niwa Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1816
fc niwa KS Stalowe Orły
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Karik probeert naar een medespeler te passen. Prędota is nu in balbezit. Prędota passt de bal in één keer door. Bazluk rent richting de bal. Bazluk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Wakulczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czapla met een sublieme pass. Żurawski heeft problemen om de bal te vangen. Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk haalt uit met een fantastische trap. Matuszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Melon met een sublieme pass. Podbipięta bereikt de bal nog maar net als eerste. Podbipięta probeert naar een medespeler te passen. Bazluk rent richting de bal. Bazluk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Wakulczyk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ozimkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Popiela rent richting de bal. Popiela geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mleczek geeft de bal voor. Inworp. Iżmanowski met de inworp. Prędota bereikt de bal nog maar net als eerste. Prędota geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mleczek is nu in balbezit. Bazluk onderschept slim de pass. Bazluk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc niwa - KS Stalowe Orły 0:1

27e minuut.
Melon geeft de bal voor. Rudnicki is nu in balbezit. Skałuba begaat een overtreding. Skałuba krijgt een gele kaart. Rudnicki raakt geblesseerd tijdens het duel. Podbipięta met een snel genomen vrije trap. Mleczek rent richting de bal. Bazluk onderschept slim de pass. Bazluk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bazluk schiet op doel. Prędota heeft problemen om de bal te vangen. Komasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk onderschept slim de pass. Bazluk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Podbipięta bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiela onderschept slim de pass. Popiela met een sublieme pass. Skałuba rent richting de bal. Skałuba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Czapla rent richting de bal. Czapla passt de bal zonder na te denken. Bazluk is nu in balbezit. Bazluk haalt uit met een fantastische trap. Matuszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc niwa 53%, KS Stalowe Orły 47%.
fc niwa - KS Stalowe Orły 0:1

47e minuut.
Podbipięta rent richting de bal. Popiela verovert de bal door een tackle van achteren. Popiela passt de bal met de wreef. Skałuba rent richting de bal. Skałuba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc niwa - KS Stalowe Orły 1:1

52e minuut.
Inworp. Białogłowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podbipięta bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiela verovert de bal door een tackle van achteren. Popiela geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Karik bereikt de bal nog maar net als eerste. Karik geeft een hoge lob. Iżmanowski kopt de bal weg. Bazluk is nu in balbezit. Bazluk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Czapla met een sublieme pass. Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Prędota bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk rent richting de bal. Bazluk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Pluciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluciński passt de bal in één keer door. Melon rent richting de bal. Bazluk verovert de bal door een tackle van achteren. Bazluk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Czapla probeert naar een medespeler te passen. Pluciński is nu in balbezit. Prędota begaat een overtreding. Prędota krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Karik met de inworp. Podbipięta rent richting de bal. Podbipięta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bazluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazluk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc niwa 52%, KS Stalowe Orły 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc niwa - KS Stalowe Orły 1:1