Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radomskie Pojeby Juvwntusss
5-3-2 DEF Tactiek juve
61% Balbezit 39%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
52 gemiddelde waardering 32.5
very good Schieten average
very good Passen average
good Verdedigen average


4e minuut.
Czapnik is nu in balbezit. Czapnik passt de bal met de wreef. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray haalt uit met een fantastische trap. Prudlik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - Juvwntusss 1:0

6e minuut.
Marinescu geeft een hoge lob. Inworp. Berini met de inworp. Sucharek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucharek geeft de bal voor. Mirri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Erb springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Radomskie Pojeby - Juvwntusss 1:1

10e minuut.
Czapnik probeert naar een medespeler te passen. Bouson probeert naar een medespeler te passen. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli schiet op doel. Prudlik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - Juvwntusss 2:1

29e minuut.
Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał geeft een hoge lob. Zavaliy kopt de bal weg. Untner rent richting de bal. Untner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mieleszko passt de bal zonder na te denken. Bouson rent richting de bal. Bouson met een sublieme pass. Menichelli rent richting de bal. Menichelli schiet op doel. Prudlik bokst de bal weg.

38e minuut.
Czapnik passt de bal in één keer door. Menichelli rent richting de bal. Menichelli speelt de bal door. Beray is nu in balbezit. Beray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - Juvwntusss 3:1

39e minuut.
Erb met een sublieme pass. Klungelig pakt Drozen de bal. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Menichelli stond buitenspel. Bartkowiak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radomskie Pojeby 32%, Juvwntusss 68%.
Radomskie Pojeby - Juvwntusss 3:1

49e minuut.
Princisvalle geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bouson met de inworp. Czapnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapnik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Czapnik rent richting de bal. Czapnik probeert naar een medespeler te passen. Beray rent richting de bal. Beray schiet op doel. Bartkowiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Klungelig pakt Czapnik de bal. Czapnik probeert naar een medespeler te passen. Bouson speelt de bal door. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli schiet op doel. Bartkowiak bokst de bal weg. Klungelig pakt Beray de bal. Drozen is nu in balbezit. Beray verovert de bal door een tackle van achteren. Beray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - Juvwntusss 4:1

67e minuut.
Daar is Drozen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czapnik is nu in balbezit. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapnik rent richting de bal. Czapnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Erb maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Buitenspel voor Valdizán. Goede buitenspelval van de verdediging. Genchev neemt vlug de vrije trap. Menichelli rent richting de bal. Menichelli draait met de bal, schiet en ... Bartkowiak bokst de bal weg.

77e minuut.
Bartkowiak trapt de bal weg van het doel. Untner kopt de bal weg. Wybicki heeft problemen om de bal te vangen. Beray verovert de bal door een tackle van achteren. Beray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Untner is nu in balbezit. Untner met een sublieme pass. Beray rent richting de bal. Beray draait met de bal, schiet en ... Bartkowiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - Juvwntusss 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radomskie Pojeby 36%, Juvwntusss 64%.
Radomskie Pojeby - Juvwntusss 5:1