Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piekielna Drużyna FC TG 75
ofiary losu Tactiek 433
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
43 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 20.4
solid Schieten weak
adequate Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Klungelig pakt Lotzwik de bal. Valentinov met een sublieme pass. Niedbalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedbalski passt de bal zonder na te denken. Belloni is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Valentinov probeert naar een medespeler te passen. Vacas is nu in balbezit. Vacas passt de bal in één keer door. Daar is Niedbalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedbalski schiet op doel. Ambrożewski bokst de bal weg. Denko bereikt de bal nog maar net als eerste. Denko geeft een hoge lob. Valentinov kopt de bal weg. Niedbalski rent richting de bal. Niedbalski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Lisitsyn is nu in balbezit. Lisitsyn speelt de bal door. Vacas is nu in balbezit. Vacas haalt uit met een fantastische trap. Ambrożewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - FC TG 75 1:0

11e minuut.
Lisitsyn rent richting de bal. Lisitsyn speelt de bal door. Vacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vacas draait met de bal, schiet en ... Ambrożewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - FC TG 75 2:0

13e minuut.
Lisitsyn speelt de bal door. Valentinov rent richting de bal. Valentinov passt de bal zonder na te denken. Belloni rent richting de bal. Belloni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - FC TG 75 3:0

16e minuut.
Grohlich kopt de bal weg. Lisitsyn is nu in balbezit. Lisitsyn passt de bal met de wreef. Vacas heeft problemen om de bal te vangen. Vacas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ambrożewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Belloni rent richting de bal. Belloni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - FC TG 75 4:0

20e minuut.
Vacas rent richting de bal. Lisitsyn rent richting de bal. Lisitsyn speelt de bal door. Niedbalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedbalski draait met de bal, schiet en ... Ambrożewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Drożdżewski speelt de bal door. Lisitsyn probeert naar een medespeler te passen. Vacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vacas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Matysik de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - FC TG 75 5:0

26e minuut.
Jałocha geeft een lange en hoge pass. Ngotho bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedbalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedbalski draait met de bal, schiet en ... Ambrożewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - FC TG 75 6:0

28e minuut.
Caffrey geeft een hoge lob. Niedbalski kopt de bal weg. Denko rent richting de bal. Vacas verovert de bal door een tackle van achteren. Vacas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Grohlich speelt de bal door. Caffrey is nu in balbezit. Caffrey geeft de bal voor. Niedbalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedbalski schiet op doel. Ambrożewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Belloni haalt uit met een fantastische trap. Ambrożewski speelt de bal door. Lisitsyn kopt de bal weg. Niedbalski is nu in balbezit. Niedbalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lisitsyn probeert naar een medespeler te passen. Niedbalski is nu in balbezit. Belloni is nu in balbezit. Belloni schiet op doel. Na een snelle pass probeert Denko de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Belloni zal de hoekschop nemen. Niedbalski rent richting de bal. Niedbalski schiet op doel. Ambrożewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Nawrot is nu in balbezit. Nawrot passt de bal zonder na te denken. Vacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vacas schiet op doel. Ambrożewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - FC TG 75 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piekielna Drużyna 24%, FC TG 75 76%.
Piekielna Drużyna - FC TG 75 7:0

46e minuut.
Jałocha geeft een hoge lob. Lisitsyn kopt de bal weg. Niedbalski rent richting de bal. Niedbalski schiet op doel. Matysik probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vacas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - FC TG 75 8:0

47e minuut.
Rżeński met een sublieme pass. Klungelig pakt Baliński de bal. Vacas is nu in balbezit. Vacas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Niedbalski rent richting de bal. Niedbalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Lisitsyn met een sublieme pass. Belloni rent richting de bal. Belloni passt de bal in één keer door. Vacas is nu in balbezit. Vacas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ambrożewski trapt de bal weg. Lisitsyn controleert de bal met de borst. Lisitsyn passt de bal met de wreef. Niedbalski is nu in balbezit. Niedbalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Valentinov de bal. Rżeński bereikt de bal nog maar net als eerste. Caffrey verovert de bal door een tackle van achteren. Caffrey geeft de bal voor. Niedbalski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Lisitsyn kopt de bal weg. Vacas rent richting de bal. Vacas speelt de bal door. Niedbalski is nu in balbezit. Niedbalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - FC TG 75 9:0

64e minuut.
Rżeński speelt de bal door. Baliński is nu in balbezit. Niedbalski onderschept slim de pass. Niedbalski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Niedbalski kopt de bal weg. Vacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vacas passt de bal zonder na te denken. Niedbalski rent richting de bal. Niedbalski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ngotho geeft een hoge lob. Belloni is nu in balbezit. Belloni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Niedbalski de bal. Niedbalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Vacas passt de bal met de wreef. Matysik rent richting de bal. Niedbalski rent richting de bal. Niedbalski draait met de bal, schiet en ... Ambrożewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - FC TG 75 10:0

78e minuut.
Vacas verovert de bal door een tackle van achteren. Vacas passt de bal in één keer door. Niedbalski heeft problemen om de bal te vangen. Niedbalski schiet op doel. Ambrożewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - FC TG 75 11:0

87e minuut.
Matysik kopt de bal weg. Klungelig pakt Lisitsyn de bal. Lisitsyn geeft de bal voor. Niedbalski rent richting de bal. Niedbalski haalt uit met een fantastische trap. Ambrożewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piekielna Drużyna 15%, FC TG 75 85%.
Piekielna Drużyna - FC TG 75 11:0