Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lechia BKS Juvwntusss
Normal Tactiek juve
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 33.4
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Berini met de inworp. Princisvalle rent richting de bal. Princisvalle met een sublieme pass. Drozen is nu in balbezit. Drozen schiet op doel. Czyrak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia BKS - Juvwntusss 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Berini de bal. Berini passt de bal zonder na te denken. Erb bereikt de bal nog maar net als eerste. Erb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia BKS - Juvwntusss 0:2

9e minuut.
Daar is Grzenkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzenkowski passt de bal in één keer door. Drozen rent richting de bal. Erb is nu in balbezit. Erb draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Drozen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sęp bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozen verovert de bal door een tackle van achteren. Drozen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia BKS - Juvwntusss 0:3

22e minuut.
Grzenkowski passt de bal zonder na te denken. Drozen rent richting de bal. Drozen passt de bal in één keer door. Erb rent richting de bal. Erb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Drozen rent richting de bal. Drozen passt de bal in één keer door. Erb is nu in balbezit. Erb haalt uit met een fantastische trap. Siekierka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Doeltrap. Valdizán komt het veld opgelopen. Bartkowiak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia BKS 73%, Juvwntusss 27%.
Lechia BKS - Juvwntusss 0:3

48e minuut.
Berini geeft een lange en hoge pass. Valdizán is nu in balbezit. Bernacki onderschept slim de pass. Erb verovert de bal door een tackle van achteren. Erb haalt uit met een fantastische trap. Czyrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stańko neemt de hoekschop. Klungelig pakt Bernacki de bal. Valdizán onderschept slim de pass. Valdizán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Zamordek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wybicki onderschept slim de pass. Wybicki geeft een lange en hoge pass. Erb rent richting de bal. Erb schiet op doel. Czyrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia BKS - Juvwntusss 0:4

54e minuut.
Berini geeft de bal voor. Czyrak met een sublieme pass. Daar is Gacula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdizán rent richting de bal. Valdizán haalt uit met een fantastische trap. Czyrak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Berini is nu in balbezit. Berini geeft een lange en hoge pass. Valdizán maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Siekierka de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski passt de bal zonder na te denken. Valdizán is nu in balbezit. Valdizán schiet op doel. Czyrak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia BKS - Juvwntusss 0:5

63e minuut.
Zamordek heeft problemen om de bal te vangen. Erb bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofnyt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kofnyt is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

64e minuut.
Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán speelt de bal door. Erb is nu in balbezit. Erb haalt uit met een fantastische trap. Czyrak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia BKS - Juvwntusss 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia BKS 79%, Juvwntusss 21%.
Lechia BKS - Juvwntusss 0:6