Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wtks agricola START
352 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 19.1
good Schieten poor
adequate Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Czwakiel rent richting de bal. Napieralski verovert de bal door een tackle van achteren. Napieralski speelt de bal door. Paduli rent richting de bal. Paduli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Walasek rent richting de bal. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek verovert de bal door een tackle van achteren. Walasek geeft een hoge lob. Napieralski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Roque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa passt de bal in één keer door. Napieralski is nu in balbezit. Napieralski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Brokułowski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wtks agricola - START 1:0

22e minuut.
Krzetuski speelt de bal door. Merchel rent richting de bal. Walasek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Walasek krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Kotowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotowski speelt de bal door. Szczurowski rent richting de bal. Szczurowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wtks agricola - START 1:1

29e minuut.
Brokułowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Roque met de inworp. Căpusa is nu in balbezit. Căpusa geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Napieralski rent richting de bal. Napieralski schiet op doel. Trelecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wtks agricola - START 2:1

31e minuut.
Daar is Spisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căpusa verovert de bal door een tackle van achteren. Căpusa passt de bal zonder na te denken. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Napieralski rent richting de bal. Napieralski geeft een hoge lob. Brokułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paduli onderschept slim de pass. Paduli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wtks agricola - START 3:1

37e minuut.
Paduli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paduli geeft een lange en hoge pass. Kotowski heeft problemen om de bal te vangen. Rivera is nu in balbezit. Rivera passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Krzetuski is nu in balbezit. Merchel is nu in balbezit. Met opzet legt Walasek zijn tegenspeler op de grond. Walasek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

44e minuut.
Paduli bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa rent richting de bal. Căpusa passt de bal zonder na te denken. Napieralski is nu in balbezit. Napieralski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wtks agricola - START 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wtks agricola 33%, START 67%.
wtks agricola - START 4:1

46e minuut.
Wilmots komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Wieszczycki geeft een lange en hoge pass. Paduli met een sublieme pass. Căpusa met een sublieme pass. Napieralski is nu in balbezit. Napieralski schiet op doel. Trelecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Napieralski rent richting de bal. Napieralski haalt uit met een fantastische trap. Trelecki bokst de bal weg.

66e minuut.
Căpusa rent richting de bal. Căpusa passt de bal zonder na te denken. Paduli is nu in balbezit. Căpusa is nu in balbezit. Căpusa geeft een hoge lob. Paal! Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wtks agricola - START 5:1

72e minuut.
Wilmots rent richting de bal. Wilmots passt de bal met de wreef. Czwakiel is nu in balbezit. Napieralski onderschept slim de pass. Napieralski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Căpusa is nu in balbezit. Spisz is nu in balbezit. Spisz passt de bal met de wreef. Szczurowski rent richting de bal. Szczurowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Merchel is nu in balbezit. Rivera probeert naar een medespeler te passen. Căpusa probeert naar een medespeler te passen. Napieralski heeft problemen om de bal te vangen. Napieralski geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wtks agricola 39%, START 61%.
wtks agricola - START 5:1